Verdensnyhed: Nem pleje af oliebehandlede gulve

Gulv og tæpper | Skrevet af d. 30. august 2011

Et trægulv kan være overfladebehandlet på forskellig vis: Det kan fremstå helt ubehandlet eller lakeret – og så kan det være oliebehandlet, som mange mennesker foretrækker. Men indtil nu har behandling af oliebehandlede gulve været besværligt og tidskrævende. Det råder verdensnyheden Clean & green® aqua oil® bod på. I stedet for at bruge en maskine kan man nu nøjes med en gulvmoppe. Takket være det vandbaserede produkt Aqua oil kan man let køre gulvet over med en moppe – og allerede to timer efter kan man gå på gulvet igen.


Direktør Tommy Oversø fra Flottegulve.dk, ser det som en stor fordel med de nye gulvplejemidler: – Vi er stolte af vores flotte gulve, og vil selvfølgelig gerne have, at de bliver ved med at se godt ud. Gulve bliver slidte og beskidte, men med produkterne Clean & green® natural, Clean & green® active og Clean & green® aqua oil® er det blevet meget lettere for vores kunder at holde deres gulve pæne i mange år, siger direktør Tommy Oversø.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.