ND TOTALBYG ApS

Renovering

Badeværelset | Skrevet af ND TOTALBYG ApS d. 20. maj 2019

Totalløsninger, der opfylder boligønsker og hæver husværdien

ND Totalbyg ApS er en entreprenør i stand til at håndtere små som store renoveringsopgaver for private, erhverv og boligforeninger.

Når man taler om renovering i dag, er det ofte med et ønske om at forny hjemmet. At gøre et eksisterende område mere beboeligt – i kraft af en tidssvarende løsning, hvor æstetik, energieffektivitet, funktion og pladsudnyttelse går op i en højere enhed.

En omfattende renovering kan ofte være nødvendig, hvis der er tale om en større ændring i hjemmet, som når der f.eks. skal laves tag og facade eller hvis drømmen om en beboelig førstesal eller et samlingspunkt i form af køkken-alrum skal etableres. Årsagerne kan være mange, men uanset hvad, er det vigtigt, du får en løsning, som både opfylder boligønsker og giver huset højere værdi.

Fordi et renoveringsprojekt ofte kan være omfattende og stille krav til økonomi, rådgivning, tilladelser og kontakt til en bred vifte af håndværksmæssige faggrupper, kan du som kunde med fordel vælge en totalløsning fra en dygtig entreprenør som ND Totalbyg ApS. Vi både rådgiver, holder overblik og samler de fagfolk, som vi ved giver det absolut bedste resultat i sidste ende. Du kan med andre ord trygt overlade hele byggeprocessen til os og holde kontakt med din helt egen kontaktperson frem for en hel telefonliste af rådgivere og håndværkere.

Forvent grundig rådgivning og høj kvalitet

Når du foretager dig ændringer i dit hjem – eller virksomhed og boligforening – er det essentielt at starte projektet med afsæt i grundig rådgivning. Renovering kræver foruden dygtige hænder også skarpe hjerner, der kan sikre de rette løsninger baseret på erfaring og knowhow.

Hos ND Totalbyg ApS får du gode råd og vejledning, i forhold til alt fra hvordan du får det optimale lysindhold eller bevarer originale detaljer på bygningen til energioptimering, der er en vigtig del af nutidens renoveringsopgaver.

Som professionelt byggefirma arbejder vi naturligvis hjemmevant med tømrer-, murer- og montagearbejde, og ved, hvordan vi omsætter byggeplaner til boligdrømme.

V påtager os desuden gerne større renoveringsopgaver for virksomheder såvel som boligforeninger, der har behov for hurtig service og håndværksmæssig kvalitet, der er i orden hver gang.

Uanset om du tilhører det private eller erhvervsmæssige segment, tilbyder vi et forløb, hvor du foruden rådgivning og håndværksarbejde i høj kvalitet oplever god kommunikation og møder smilende fagfolk, der arbejder med stor respekt i dit hjem eller din virksomhed.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit renoveringsprojekt og hør hvorfor vi er den rette entreprenør til opgaven.

 

Foto: Carsten LundagerND TOTALBYG ApS

Kontaktoplysninger

Industriparken 4
2750 Ballerup

E-mail: info@ndtotalbyg.dk Telefon: 88534000