En brændefyret pizzaovn i haven giver store oplevelser for store og små. Bålvarmen giver fantastiske pizzaer og brød og en brændefyret pizzaovn kan bruges til alle de ting, du laver i en almindelig ovn. DANISH OUTDOOR har designet Tommerup Pizzaovn, der er isoleret og som er udviklet i et samarbejde imellem Danish Outdoor ApS og Nielsen Steel Solution A/S og produceres i Danmark af Nielsen Steel Solution A/S.
Tommerup Pizzaovn
Tommerup Pizzaovnen er en nyhed lanceret i 2010. DANISH OUTDOOR er stolte over at de nu kan præsentere denne danskproducerede brændefyrede pizzaovn. Ovnen har et separat fyringskammer, som gør den hurtig at fyre op og som giver mulighed for at fyre samtidig med at der laves mad i ovnen. Du har altså ikke behov for at afbryde bagningen fordi temperaturen falder for hurtigt og du må afbryde for at lave nyt bål i ovnen – i Tommerup Pizzaovnen lægger du bare en pind mere på og justere luften ligesom i en brænde ovn.
Du kan selvfølgelig lave fantastiske pizzaer i ovnen, men derudover kan du lave alt det, som du laver i en almindelig ovn. Bage brød, dampe fisk i ildfast fad, bage kager og småkager, stege kylling, flæskesteg og andet. Ovnens egenskaber gør den rigtig god til brødbagning. Når du har fået lidt erfaringer med fyring i ovnen kan du virkelig imponere med flotte rustikke brød, der har den helt rigtige skorpe.
I bunden af ovnkammeret har vi indlagt en rigtig god pizza/bagesten, som består af en lavastensplade udskåret af vulkanen Etna på Sicilien.
Ønsker du bålsmag på f.eks. din pizza lægger du bare lidt gløder ind bagest i ovnen ovenpå lavastenen.
Pizzaovnen er udført i stålplade, som udvendig har fået en varmefast sort
pulverlakering.
Ydre mål: b x d x h: 60 x 60 x 58 cm plus skorsten.
Vægt ca. 70 kg heraf udgør lavastenpladen ca. de 12 kg.
Omkring ovnkammeret er der 3 vægge, hvilket giver 2 kanaler/kamre omkring ovnkammeret – i yderste kanal er der isoleringsuld og den mellemste kanal fungerer som røgkanal, der sikrer varme omkring hele bagekammeret.
Ovnen er udstyret med skorsten med regnhætte.
I separat fyringskammer er der luftspjæld, som bruges til at styre ilt til bålet og dermed temperaturen i ovnen.
I døren til ovnkammeret er monteret et 0-500 grader termometer.
I bunden af ovnkammeret har vi indlagt en lavastensplade med en tykkelse på 2 cm, en bredde på 46 cm og en dybde på 50 cm.
Spørgsmål og salg DANISH OUTDOOR, ring på telefon 28157634 eller på e-mail mail@danishoutdoor.dk
Se pizza-ovne og bålovne hos DANISH OUTDOOR her.