Icopal A/S

Ny tagpapløsning giver større sikkerhed og minimerer risiko for fejl

Håndværker | Skrevet af Icopal A/S d. 30. juni 2015

Icopal lancerer nu en ny og innovativ feature til deres velkendte tagpapsystem til nybyggeri og renovering, nemlig Powertherm-striber. Powertherm striberne giver ved endesamlinger og detaljer større sikkerhed for tæthed, sikrer godt håndværk samt forhindrer risiko for dampbuler. Gas- og tidsforbrug ved montering minimeres grundet bagsidens nye stribedesign med riller. Sidst men ikke mindst, sikrer Powertherm med sin produktdynamik et aktivt og tæt tag med et æstetisk udseende.


Powertherm-striber med riller, brænder hurtigere væk og klæber hurtigere til underlaget

Nyskabende tagpapløsning
”De nye Powertherm-striber med riller på Tagpap Base-produkterne 450, 550 og på Mono 550 er resultatet af en lang udviklingsproces i Icopal, hvor både design- og patentbeskyttelse indgår. Målet har været at udvikle en tagpapløsning, som kan give håndværkeren sikkerhed i montagen og pænere udseende af taget. Der er tilstræbt en løsning, der giver større sikkerhed for tæthed ved de mere udfordrende områder i tagkonstruktionen, nemlig ved endestød, inddækninger og tværstød”, siger Eirik S. Jensen, teknisk direktør i Icopal.

”Bitumenen i striberne på tagpappen er mere klæbende end den bitumen, som anvendes til Icopals andre højkvalitetsprodukter. De smalle og mange Powertherm-striber sikrer, at tagmembranen hænger godt fast og kan klare de højeste vindlaster i Danmark. Samtidig tillader den vanddamp at vandre mellem striberne, uden at efterlade ødelæggende dampbuler fra indesluttet fugt, ” lyder det fra Eirik S. Jensen.

Hurtigere og bedre resultat
Målet har også været at udvikle en tagpapløsning, som kan monteres hurtigere end almindelige produkter – og dermed give et lavere ressourceforbrug til arbejdsløn og gas. De smalle Powertherm-striber med riller, kun dækket af en meget tynd plastfilm, brænder hurtigere væk og klæber hurtigere til underlaget end andre af Icopals produkter.

Højere krav fordrer produktudvikling
”Vores mål må siges at være nået. For i en tid, hvor der stilles stadig højere krav til udførelsestiden og færdigt produkt, ser vi det som vores fornemste opgave at være med helt i front, når det gælder videreudvikling og raffinering af tagpapprodukterne. For med udsigt til et bedre arbejde, pænere udseende og lavere gas- og tidsforbrug giver vi vores kunder optimale betingelser for at levere et stykke kvalitetsarbejde, hvor især tæthed, eliminering af fugtproblemer samt minimering af risikoen for dampbuler er i fokus. Det er ikke blot nemmere at arbejde med, slutresultatet er også flottere og efterlader et mere jævnt og ensartet udtryk på den færdige tagkonstruktion, fortæller Eirik S. Jensen. ”Tagpap med Powertherm er allerede blevet taget godt imod på det tyske marked. Det, mener vi, er en god indikator for succes også her i landet, da tyskerne, ligesom danskerne, stiller høje krav til kvalitet og effektivitet”, slutter Eirik S. Jensen.


Powertherm-striber med riller på Tagpap Base-produkterne 450, 550 og på Mono 550

Kunderne mærker tydeligt forskellen
Hos kunderne får det nye system rosende ord med på vejen. Jimmi Schwartz fra Schwartz Tag i Esbjerg er meget begejstret for at arbejde med de nye Powertherm striber ”Det er langt nemmere at få varmen til at fordele sig nu. Et ekstra plus er samtidig, at jeg nu både sparer tid og gas. Desuden er det langt nemmere at brænde på, nu hvor vi kan svejse i hele rullens bredde, og det er langt nemmere at opnå tæthed omkring f.eks. inddækninger”.

ICOPAL® Tagpap med Powertherm-striber
ICOPAL® Base 450
ICOPAL® Base 550
ICOPAL® Mono 550Icopal A/S

Har du et gammelt tag med bølgetagplader eller skifereternit, som viser ”alderdomstegn”, så er Decra den perfekte løsning. Ud over at være det stærkeste produkt på markedet, er Decra også det letteste. Icopal tilbyder mange forskellige løsninger til klimaskærmen. Fastlock er også et produkt der kan anvendes til udestuer, terrasseoverdækninger og skure.

customer-logo

Firma Adresse

Lyskær 5
2730 Herlev

Nyeste artikler fra Icopal A/S
Sådan får du Icopal glasrækværk
Icopal A/S
Sådan får du Icopal glasrækværk
Læs artikel
Nye vindspærrer til det nordiske klima
Icopal A/S
Nye vindspærrer til det nordiske klima
Læs artikel
Nye tage til nye tider
Icopal A/S
Nye tage til nye tider
Læs artikel
Glasrækværk til havens herligheder
Icopal A/S
Glasrækværk til havens herligheder
Læs artikel
Grønt tag fra første dag
Icopal A/S
Grønt tag fra første dag
Læs artikel
Det intelligente tag helt oppe i skyen
Icopal A/S
Det intelligente tag helt oppe i skyen
Læs artikel
8 nytænkende projekter er nomineret til Icopal Prisen 2015
Icopal A/S
8 nytænkende projekter er nomineret til Icopal Prisen 2015
Læs artikel
Ny ordning skal sikre, at normer og krav til tagpap overholdes
Icopal A/S
Ny ordning skal sikre, at normer og krav til tagpap overholdes
Læs artikel
Indlæs flere artikler...
Brochurer
DECRA® Monteringsvejledning
Icopal A/S
Icopal plus garanti® – Til arkitekten
Icopal A/S
ICOPAL@ Krydsfiner
Icopal A/S
ICOPAL® Glasrækværk
Icopal A/S
Icopal® metal Tagrende
Icopal A/S
ICOPAL® Dampspærrer
Icopal A/S
ICOPAL@ Plade-/plankedækning
Icopal A/S
ICOPAL® Energitag
Icopal A/S
Indlæs flere brochurer...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.