Idéer til dit bryggers

Det moderne hus | Skrevet af d. 6. januar 2016

Bryggers – det praktiske rum fyldt med teknik. Faktisk er dit bryggers et af hjemmets vigtigste rum, men ofte det rum der får mindst opmærksomhed. Men rummet kan blive super smart med den rigtige indretning.

Derfor er det vigtigt at få skrevet ned, hvilke behov du ønsker opfyldt i dit bryggers, så rummet bliver indrettet optimalt.

Oftest har du al teknik installeret i dit bryggers f.eks. jordvarme, el, boligventilation og evt. varmepumpe eller naturgasfyr. Husk at der skal være tilgang til teknikken for årligt tjek og evt. reparation.


De mere dagligdags gøremål, som er vigtige, er tøjvask og tørring også de er godt placeret i dit bryggers. På bordpladen i dit bryggers kan du nemt få lagt tøjet sammen efter vask og tørring.
Der bør være opbevaringsplads for strygejern, støvsuger, rengøringsmidler, ekstra overtøj og vasketøjskurve. Meget af det kan der blive plads til sammen med teknikken.

Et godt indrettet bryggers har også gulvplads til tørrestativ eller måske en våd barnevogn, hvis der er små børn i hjemmet.

Med mindre børn har du måske behov får en direkte indgang eller adgang til bryggerset som det allerførste i entreen. Vådt overtøj og støvler nemt kan placeres og hurtigt tørre i teknikskabet hvor installationerne giver lidt ekstra varme. Det kunne også være en drypbakke til sko og et væghængt stativ der kan drejes ud med nogle arme på så tøjet kan hænges op, frit i rummet og derved lettere tørre til næste dag.

Har du kat eller lille hund, så er det skønt med en stor vask og udtræk på vandhanen, så du nemt kan sætte den op i vasken og vaske den. Har du en større hund kan du indrette en hundebruser, en bruseniche der er hævet lidt over gulvhøjde, så du får en god arbejdshøjde evt. med et par hundevenlige trin op eller bræt de kan gå op af. Under brusenichen kan hundetrappen bygges ind, så den kan trækkes ud og skubbes ind og derved ikke optage unødigt gulvplads. Ved siden af trappen kan en skuffe med hundeshampoo mv. opbevares.

Er der et stykke væg kan du montere et væghængt tørrestativ, der kan trækkes ud til brug og foldes ind efter brug. Du kan også lave et tørrestativ, du kan trække op under loftet, så du stadig har gulvpladsen.

Væghængte lamper giver lidt hygge i rummet. Sørg for at der er lys i rummet, der hvor du skal bruge det. Loftsspot der kan justeres, så lyset falder hen på vaskemaskinens panel og lys, så du kan se den kat eller hund du vasker osv.

Er dit bryggers stort, er der måske også plads til kufferter, julepynten og alle de andre ting du ikke lige ved hvor du skal gøre af. Ofte kan pladsen suppleres med et viktualie- eller depotrum.


Som du kan læse er dit bryggers et centralt sted – eller måske en vigtig arbejdsplads – i dit hjem. Du kan i samarbejde med Benée Huse indrette og tilpasse dit nye hus efter dine behov.customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.