Græs til sandede plæner

Græsplæne og planter | Skrevet af d. 3. oktober 2007

Hvis din nye plæne skal ligge på meget sandet jord (f.eks. en sommerhusgrund), er det vigtigt, at græsset i plænen kan klare sig under de vanskelige forhold. Den rigtige til græsplænen på sandet jord indeholder kun græssorter, der trives på tør og sandet jord.

1 kg Den rigtige til græsplænen på sandet jord rækker til 50 m2. Du kan også få Den rigtige til græsplænen på sandet jord til 375 m2.


Dansk kvalitetsgaranti – S-mærket
Alle græssorterne i Den rigtige blandingerne har gennemgået en 3-årig værdiafprøvning på Danmarks JordbrugsForskning. Her er sorterne bl.a. blevet testet for vinterfarve, slidstyrke, sygdomsresistens, skudtæthed, tørkeresistens og evnen til at overvintre. Alle sorterne har udmærket sig med egenskaber, der er bedre end de eksisterende sorter til plænebrug, og de har dermed opnået at blive S-mærket.customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.