De åbne køkkenmiljøer stiller ganske store krav til emhættens effektivitet, hvis man vil undgå frikadellelugt over hele huset.
Generelt kan det siges, at jo større motor og jo kortere udtræksslange, jo større effektivitet – og jo mindre støj!
I emhætten suges luften gennem et filter, der tilbageholder fedt og stænk. Hvis der er tale om en emhætte med recirkulation, findes der et kulfilter, der tilbageholder noget af lugten.
Den mest effektive udsugning får man, hvis man tænder emhætten fem minutter, før man begynder på madlavningen. Det skaber et lille undertryk, der er med til at føre luften ud gennem emhætten. Køkkenvinduet må derimod aldrig stå åbent. Så cirkulerer man blot den kolde udeluft ud gennem emhætten.
Lad emhætten køre fem minutter efter madlavningens afslutning.
Usserød Kongevej 80
2970 Hørsholm
Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.
Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.