For at opnå det perfekte steakhouse diamantmønster, følges diagrammet neders på siden.

4 personer – Forberedningstid 0:05
Kød med ben tager lidt længere tid.
Tiderne kan påvirkes af vind, udendørs temperatur,
og kødets tykkelse eller temperatur før stegning.
Ingredienser
4 stk 200-250g oksefile eller tyndsteg
Marinade
2 fed finthakket hvidløg
2 tsk worcestershire sauce
2 tsk balsamico eddike
2 tsk dijon sennep
2 tsk sojasauce
2 tsk oliven olie
Friskkværnet peber

Skær overskydende fedt fra bøfferne. I en glasskål eller tyk plastikpose
med lukkeordning, kombineres de resterende ingredienser.
Mariner bøfferne i 1 time ved stuetemperatur eller op til 24 timer i
køleskabet. Hvis de opbevares i køleskabet, så skal de bringe stil
stuetemperatur en halv time før grillning for mere jævn stegning.
Forvarm grillen på HØJ. Smør ristene med olivenolie. Fortsæt som
anvist i Steakhouseguiden.

• Forvarm grillen på HØJ
• Smør ristene med olivenolie
• Fortsæt som anvist
• Brug møre kødstykker til denne metode
(rib-eye, T-bone, mørbrad, filet,
porterhouse)