Cobb Scandinavia ApS

Madlavningstips

Udekøkken og grill | Skrevet af Cobb Scandinavia ApS d. 11. april 2008

Briketter
Hvor mange briketter man skal bruge kommer an på, hvor meget mad, der skal på grillen. Er man i tvivl er det bedre at bruge én for meget end én for lidt. (Antallet af briketter har betydning for varmen, jo flere briketter jo højere varme).


Vi anbefaler 6-10 briketter (Heat Beads.) eller 1 Kingsgrill briket.


Låget
Det er en god ide at bruge låget så meget som muligt, så grillen kan fungere som en lille ovn. På den måde holdes på varmen og saften bevares bedre i kødet.
Nogle gange kan det dog knibe at f. eks. en bøf kan blive rigtig brun med låget på. Så tag det af lidt.

Kogning pÅ cobb
Man kan snildt koge ris, pasta og kartofler på grillen. Her bruges en souffleskål på ca. 2 l . Den passer lige ned på kul-/briketholderen, og låget kan fint sættes på.

Wok pÅ cobb
Når man skal bruge wokken, skal der være god varme på grillen, og den skal helst stå et vindstille sted. Der skal bruges ca. 10 briketter.
Desuden er wokken fortrinlig til sammenkogte retter.

Vigtigt – vigtigt – vigtigt!!!
Grillpladen og låget skal fjernes efter endt brug. Sker dette ikke vil grillpladen og andre dele af grillen blive beskadiget af overophedning.



customer-logo

Firma Adresse

Hammervej 32
7900 Nykøbing M

Nyeste artikler fra Cobb Scandinavia ApS
Madlavningstips
Cobb Scandinavia ApS
Madlavningstips
Læs artikel
Selvoprullende vandslange
Cobb Scandinavia ApS
Selvoprullende vandslange
Læs artikel
Cobb grill – bedste til BBQ
Cobb Scandinavia ApS
Cobb grill – bedste til BBQ
Læs artikel

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.