DEVI A/S – Danfoss

Istapper — flotte men farlige

Fliser og sten | Skrevet af DEVI A/S – Danfoss d. 15. december 2005

Når vinteren sætter ind, skal der ikke mange dage med sne og frost til, før lange istapper vokser frem langs tage og tagrender. Istapperne er smukke, men farlige, når de peger deres sylespidse ender mod byens fodgængere, cyklister og bilister. Problemet kan imidlertid let løses med en effektiv varmeløsning fra den danske virksomhed DEVI.

Vinteren står for døren, og mange glæder sig til, at landet dækkes af en smuk, hvid dyne af sne.
Andre, derimod, tænker bekymret på sikkerheden for mennesker, bygninger og biler.

Vintervejret kan nemlig blive så hårdt, at der er en reel risiko for alvorlige personskader, hvis man er så uheldig at blive ramt af en istap i frit fald fra eksempelvis fjerde sals højde. Og også bygnin-ger og biler kan tage alvorligt skade af de store mængder is og sne.


Undgå istapper
Er man imidlertid træt af det tilbagevendende besvær med vintervejret, er et is- og snesmeltningssystem fra DEVI den rigtige løsning. Varmekabler holder tagrender fri for is, samtidig med at smeltevand fra taget effektivt bliver ledt bort. På den måde undgår man helt automatisk, at der opstår istapper og problemer med frostsprængninger i tag og nedløbsrør.


Specielt ældre bygninger er i farezonen, når frosten sætter ind, og det betyder, at der i de større byer findes mange huse med behov for ekstra sikring med frost og is.

Økonomisk og fleksibelt
Systemets hjerne består af en intelligent termostat, der først reagerer, når sensorer melder, at der nu er behov for at starte is- og snesmeltningen. Det indebærer, at systemet helt automatisk bliver koblet fra, når området igen er frit for is og sne. På den måde betaler man kun for el i de perioder, hvor der er behov for en indsats.

Is- og snesmeltningssystemet til tag og tagrender fra DEVI leveres i mange forskellige størrelser og passer til alle typer bygninger. Det gælder lige fra de største industribygninger til etageejendomme og parcelhuse.

Husejerens ansvar
Især husejerne skal være opmærksomme på risikoen for istapper, da det er dem, der har ansvaret for sikker passage på fortove og veje. Det betyder ikke alene, at husejeren står med ansvaret, hvis en istap rammer en person, det betyder også, at husejeren skal dække skader på forbipasserende og parkerede biler.

Lægger man dertil udgifter til reparation af frostskader på tagrender og nedløbsrør, skal der i praksis ikke meget til, før investeringen i et varmesystem fra DEVI er betalt.



DEVI A/S – Danfoss

customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Brochurer
Deviflex (varmeledning)
DEVI A/S – Danfoss
Devireg 550 (termostater)
DEVI A/S – Danfoss
Bekymret for taget – snesmeltning
DEVI A/S – Danfoss
Devimat (varmemåtter)
DEVI A/S – Danfoss
Devicell DRY
DEVI A/S – Danfoss
Nyt DEVIflexTM varmekabel
DEVI A/S – Danfoss
DEVI selvbegrænsende varmekabler
DEVI A/S – Danfoss
Effektiv is- og snesmeltning
DEVI A/S – Danfoss
Indlæs flere brochurer...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.