Betonmester ApS

Innovation

Gulv, væg & loft | Skrevet af Søren Pedersen d. 1. august 2023

Når man taler om innovation i byggebranchen, tales der ofte om maskiner, der kan lette arbejdet for ansatte og gøre arbejdsgangen mere effektiv.

Hos Betonmester ApS har vi investeret massivt i maskiner, for at opnå disse fordele. Det betyder, at vi kan klare store arbejdsopgaver på kortere tid end vores konkurrenter. Blandt andet har vi klaret 420 kvadratmeters afretningslag på én arbejdsdag, hvilket er ganske uhørt. Det smukke ved det er dog ikke bare, at vores investeringer i maskiner og teknologi sætter os i stand til at arbejde hurtigt. Det er også det faktum, at vi stadig kan leve op til vores løfter om præcision og kvalitet. Alle vores maskiner og udstyr bliver naturligvis leveret og efterset af anerkendte leverandører, så vi ved, de kan klare opgaverne.

I det hele taget er, det at være innovativ noget, som  ligger i vores DNA, da vi altid ønsker at gøre tingene smartere og bedre. Vi har således afretningsrobotter, der kører på laser, blandemaskiner, der er trailermonterede, hvormed manuelt slæb minimeres, og meget mere. Men vigtigst af alt, så har vi kompetent mandskab, som kontrollerer, at alting kører efter bogen, så slutresultatet står mål med vores egne ambitioner. Det er vel at mærke ambitioner, som to år i træk har sikret os titlen som ÅRETS HÅNDVÆRKER® inden for vores felt som gulvmænd.

Innovation giver resultater og bedre arbejdsklima

Førnævnte titler som ÅRETS HÅNDVÆRKER® er naturligvis en fantastisk anerkendelse af vores arbejde. Men innovationen er ikke kun med til at sikre kontinuerlig vellykket håndværk. Det hænger også sammen med vores arbejdsmiljø, hvor vi ønsker at kollegaer skal holde længe og skånes videst muligt for tunge løft og dårlige arbejdsstillinger. At vores ansatte oplever mindre slid på deres kroppe og forlader arbejdspladsen med mere overskud til deres privatliv er vigtigt for os. Det betyder nemlig, at de møder ind, med den energi det kræver at udføre arbejdet til topkarakter. Det er blandt andet derfor, at vi modtager kundeanmeldelser, som roser os for vores effektivitet og kvalitet:

Det nye betondæk er blevet udført med stor omhu og præcision. Overfladen er jævn og fejlfri, og det er tydeligt, at der er blevet lagt vægt på detaljerne. Jeg er særligt imponeret over den hurtige gennemførelse af projektet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Udover det fantastiske resultat var jeres team også meget høflige og professionelle under hele processen.” – Valeriu, Lille Skensved.

Har du behov for et yderst effektivt stykke arbejde til altid fordelagtige priser? Så kontakt Betonmester ApS og få lagt et fejlfrit betongulv af en moderne virksomhed – med styr på både innovationen og de klassiske håndværksdyder.



Betonmester ApS

Kontaktoplysninger

Hadsundvej 12
2610 Rødovre

E-mail: info@betonmester.dk Telefon: 70 200 402