Malermester Janet Larsen ApS

Rådgivning

Maling og farver | Skrevet af Søren Pedersen d. 27. maj 2021

Spørger du os, er professionel rådgivning mindst lige så vigtigt som det udførte håndværk. Det skyldes, at de rette farver kan gøre en verden til forskel for din boligindretning. Farver er et stærkt våben, som ikke bare kan have en effekt på vores oplevelse af et rum, men decideret påvirke vores humør i en positiv retning.

Hos Malermester Janet Larsen tager vi rådgivningen meget alvorligt. Det gør vi, fordi det er vigtigt, at du som kunde får et flot resultat, der er tilsvarende dine forventninger. Alene opgaven med at omsætte ønsker og boligdrømme til et konkret resultat kan være en vanskelig opgave, som kræver god kommunikation i særligt den indledende proces.

De rette farver og materialer i boligen skaber harmoni og samler rum, møbler, kunst m.m.  Vores rådgivning tager derfor altid afsæt i lige nøjagtig din bolig, fordi harmonien opstår, når alle facetter går op i en højere enhed.

Uanset om dine tanker er at skabe mere lys, skrue op for mystikken, at fremme din evne til at fokusere eller skabe mere ro i et rum, så er vi klar til at stå for forvandlingen.

Vi yder rådgivning om farvernes psykologi, indgår i sparring og giver gerne informationer om materialevalg. Vi er der for at skabe den rette stemning i dit hjem.

Vælg en maler med kvalitet i sine penselstrøg

God rådgivning er vigtig. Men kvaliteten af det endelige resultat og overholdelse af budgettet er bestemt også af største betydning! Husk på, du skal se på resultatet hver dag, og derfor skal det være absolut i orden.

Hos Malermester Janet Larsen er vi så selvsikre på vores evne til at levere et gennemført resultat hos vores kunder, at vi lader os anmelde af dem alle.

Som medlem af anmeldelsesportalen anmeld-haandvaerker.dk har alle vores kunder mulighed for at gå ind og vurdere os på vores evner inden for kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning – hvilket de kan gøre, når de modtager deres slutfaktura og kan give en samlet vurdering.

Som et malerfirma, der lægger vægt på kvalitet, er vi stolte af at modtage feedback fra vores kunder, der blandt andet skriver:

”Malermester Janet Larsen er yderst professionel, vejleder og rådgiver særdeles relevant før tilbud på opgaven gives. Arbejdet / opgaven udføres til topkarakter.” – Dorrit, Hundested.

”Som kunde går jeg meget op i detaljer og finish. Jeg kan absolut anbefale malermester Janet Larsen til andre, og jeg har fundet den maler, som jeg ønsker at bruge fremadrettet.” – Dennis, Hillerød.

Står du selv foran et malerprojekt i boligen? Kontakt os for professionel rådgivning og bundsolidt håndværk.



Malermester Janet Larsen ApS

Kontaktoplysninger

Slangerupgade 25
3400 Hillerød

E-mail: malerlarsen@outlook.dk Telefon: +45 21497444