DEVI A/S – Danfoss

Den stærke DEVIreg™ Touch digitale styring til el-gulvvarme fås nu også i sort

Badeværelset | Skrevet af DEVI A/S – Danfoss d. 16. januar 2014

Da DEVIreg Touch kom på det danske marked i 2012 var den ikke mindre end en teknologisk og designmæssig landvinding indenfor elektroniske styringer.

Den smukke og brugervenlige termostat er udviklet i samarbejde med dig og dine kunder og baseret på jeres fælles ønsker. Den er blevet testet grundigt af forbrugerne og designet er blevet optimeret mange gange indtil vi var sikre på, at den opfyldte alle de krav en moderne boligejer måtte stille.

Moderne boligejere efterspørger mere og mere individuelle løsninger. Så selv om et af kravene var et diskret design – så har vi alligevel taget skridtet og designet en sort udgave, der vil stå flot som kontrast til hvide vægge eller falde smukt ind på mørke vægge, som oftere og oftere ses i moderne boliger.

Termostaten ser – uanset i hvilken udgave – flot ud, er let at betjene via den trykfølsomme skærm, nem at rengøre og har funktionaliteter, der gør en moderne livsstil lettere og mere behagelig. Heraf kan nævnes åbent-vindue-funktion, der automatisk lukker for varmen i en periode, når et hurtigt temperaturfald registreres.
Oven i dette er DEVIreg™ Touch også det optimale valg for dig som installatør: Den er næsten umulig at installere forkert, utrolig nem at indstille med intuitive skærmbilleder ligesom du kan yde fjernservice til dine kunder, hvis de har brug for hjælp.

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med DEVIreg™ Touch? Så er det måske på tide.

Du kan starte med at opleve den ægte vare på devi.dk og selv se hvor nemt det er.



DEVI A/S – Danfoss

customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Brochurer
Deviflex (varmeledning)
DEVI A/S – Danfoss
Devireg 233
DEVI A/S – Danfoss
WEB-HOME (computerstyring)
DEVI A/S – Danfoss
Bekymret for taget – snesmeltning
DEVI A/S – Danfoss
Nyt DEVIflexTM varmekabel
DEVI A/S – Danfoss
Devimat (varmemåtter)
DEVI A/S – Danfoss
Effektiv is- og snesmeltning
DEVI A/S – Danfoss
Smeltning af sne og is på udearealer
DEVI A/S – Danfoss
Indlæs flere brochurer...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.