braendeovne-vandtank.dk – sten-design.dk

Dekorativ og smuk stenvæg

Fliser og sten | Skrevet af braendeovne-vandtank.dk – sten-design.dk d. 29. oktober 2013

Forskøn din bolig med en smuk og dekorativ stenvæg. Alle stenene er velegnede både ude og inde, kun fantasien sætter grænser for hvordan du udfolder dig.

En stenvæg indendørs, skaber en fantastisk hyggelig stemning og samtidig forbedre husets akustiske forhold. Stenvægge er ikke bare smukke men også særdeles fordelagtigt som tv væg. Bag en brændeovn er en stenvæg ikke bare utrolig smuk, men virker også brandhæmmende. Stenvægge giver også en utrolig mulighed for spændene belysning, med flotte skyggetegninger.

Stenvæg i personlig stil
Nu kan du et sætte personligt præg på din boligindretning ved at omdanne din væg eller terrassemur til den mest rustikke stenvæg. Forestil dig eksempelvis en klippevæg, et engelsk landhus, et fransk landkøkken, rå New-Yorker-stil eller middelhavsstemning. Sten-Design.dk har et meget stort og spændende udvalg af håndlavede natursten til skalmuring af vægge inde og ude.

Natursten til StoneWall – steamer
Alle Sten-design.dks skalmuringssten er ægte natursten og ikke et kunstigt produkt i glasfiber eller beton.

Stenene kan fås løse, hvilket giver en stor frihed i forhold til struktur og overflade ved opbygningen af en stenvæg. Ellers kan du kan bestille stenpaneler, der er nemme og hurtige at montere.
Sten-design.dk kan tilbyde natursten til stenvæg og stenmur med et væld af spændende muligheder – i materialer, struktur og farver, som kun bliver smukkere med tiden.

Læs mere og se de mange muligheder fra Sten-design.dk her.

Inspiration til din bolig



braendeovne-vandtank.dk – sten-design.dk

customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Brochurer
Forslag til installation
braendeovne-vandtank.dk – sten-design.dk
Indlæs flere brochurer...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.