7 lette fornyelser til at pifte dit badeværelse helt op

Badeværelset | Skrevet af Sponsoreret indhold d. 13. maj 2021

For mange virker det som en uoverskuelig opgave at skulle pifte badeværelset op. Det skyldes naturligvis, at badeværelset er et af de rum, hvor det lille projekt hurtigt kan lede til et større. Inden man har set sig omkring, så har man brugt 50.000 kr. Men faktisk kan selv små ændringer være med til, at give dit badeværelse nyt liv. Du får her 7 tips der kan give dig det ønskede resultat.

 

1 – Nyt spejl

 

Når det kommer til badeværelsesfornyelser, er der få ting der kan ændre så meget, men samtidig kræver så lidt, som at få et nyt spejl. Alle badeværelser skal have et godt spejl, men mange undervurderer hvor stor en forskel spejle kan gøre.

 

Vil du skifte spejl er en grundregel: jo større, jo bedre. Spejle for rummet til at virke større så går du op i størrelse spejl vil du typisk føle at dit badeværelse virker større. En anden forandring kan være at skifte form på spejlet, for eksempel fra firkantet til rundt.

 

2 – Skift armatur

 

En forandring der måske kræver lidt mere end at hænge et nyt spejl op, men som til gengæld virkelig ændrer det hele, er at skifte armatur. Armaturet er ikke altid noget man lægger mærke til, men et skift kan alligevel gøre meget.

 

Vil du have den største indvirkning, bør du nok skifte farven eller materialet af dit armatur. Har du for eksempel klassisk stål eller lignende armatur, kan du for eksempel gå over til messing. Sørg dog altid for at armaturet matcher, så får du messing i håndvasken bør du også få i bruseren.

 

3 – Skift forhænget ud med brusevæg

 

Badeforhænget er stadig den typiske måde at adskille brusenichen fra resten af badeværelset. Det er da også en praktisk og typisk pladsbesparende løsning, men der er plads til opgradering. At skifte et badeforhæng ud med en brusevæg er dermed virkelig en mulighed for forandring.

 

Brusevægge kommer i flere forskellige former og looks. En virkelig lækker udgave er Unidrains brusevæg med sort ramme. Den sorte ramme er både med til klarere at definere brusevæggen og giver desuden et lidt industrielt look der dog passer supergodt ind i mange sammenhænge.

 

4 – Træk naturen indenfor

 

En boligtrend der virkelig har taget særligt Instagram og andre sociale medier med storm de seneste par år, er indendørs planter. Flere og flere har taget dette til sig, og mange lækre, moderne stuer og soveværelser er fyldt op med planter.

 

Du kan dog også med stor fordel hive dem med ind på badet. Planter er en fin måde at få lidt farve og liv på et badeværelse. Sørg dog for at vælge planter der trives i det ofte lidt fugtige miljø på badeværelset. Disse findes der dog mange af.

 

5 – Opgrader dine håndklæder

 

Det er ikke kun de ting vi typisk tænker som indretning der kan hjælpe dig med at forny dit badeværelse. Også en fornyelse af ting du bruger på badet, kan hjælpe dig med at få følelsen af et nyt og bedre badeværelse.

 

Et godt eksempel er håndklæder. Håndklæder vil ofte enten hænge fremme hvis du bruger dem, eller måske sågar stå fremme når du opbevarer dem. Det kan derfor give god mening, også indretningsmæssigt, at opgradere dine håndklæder hvis de har nogle år på bagen.

 

6 – Brug genbrug

 

Genbrug er en anden trend der virkelig har taget boligverdenen med storm. For ganske få penge kan du ofte få flotte, unikke ting med charme og historie. Det er altså ikke svært at se hvorfor genbrug er in, men dog er det ikke alle der får brugt det på badeværelset.

 

Men det passer supergodt ind her. Der er mange genbrugsmøbler du kan benytte dig af for at få et mere unikt badeværelse. En gammel avisholder eller et lille vintagebord kan for eksempel holde magasiner og andet toilet-læsestof. Alternativt kan en gammel stige være en udmærket håndklædeholder.

 

7 – Tænk sanseligt

 

Når vi tænker indretning tænker vi typisk på hvordan ting ser ud. Dette er da også denne sans der er den primære i forhold boligindretning, men ofte kan dine ændringer til et rums udseende virkelig bakkes op med et blik for de andre sanser.

 

Dette gælder også badeværelset. En af grundene til at nye håndklæder også løfter badeværelset er, at de giver det en anden følelse. Også lugtesansen kan bruges her. Duftpinde kan være en fin prik over i’et efter du har lavet om på badeværelset, så også din lugtesans føler forandringen.customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:
Nyeste artikler fra Sponsoreret indhold
Få en bedre siddekomfort med et ægte lammeskind fra NATURES Collection
Sponsoreret indhold
Få en bedre siddekomfort med et ægte lammeskind fra NATURES Collection
Læs artikel
Sådan indretter du et optimalt mødelokale
Sponsoreret indhold
Sådan indretter du et optimalt mødelokale
Læs artikel
Derfor bør du købe en varmepumpe til sommerhuset
Sponsoreret indhold
Derfor bør du købe en varmepumpe til sommerhuset
Læs artikel
Sådan kaster du dig ud i dit næste maleprojekt
Sponsoreret indhold
Sådan kaster du dig ud i dit næste maleprojekt
Læs artikel
Her finder du dine hårde hvidevarer på Sjælland
Sponsoreret indhold
Her finder du dine hårde hvidevarer på Sjælland
Læs artikel
Sådan laver du et nyt køkken på budget
Sponsoreret indhold
Sådan laver du et nyt køkken på budget
Læs artikel
Gode råd til brug af trappestiger
Sponsoreret indhold
Gode råd til brug af trappestiger
Læs artikel
Arbejdsplads i lækre lokaler
Sponsoreret indhold
Arbejdsplads i lækre lokaler
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.