Betonmester ApS

Gulv, væg & loft | Skrevet af Søren Pedersen d. 1. august 2023

Vinder af ÅRETS HÅNDVÆRKER® – to år i træk!

Man kommer ikke sovende til succes. Det ved man om nogen hos Betonmester ApS, hvor pokalskabet tæller trofæer med titlen som ÅRETS HÅNDVÆRKER® i både 2022 samt 2023. Titlerne blev erobret i kategorien Gulvmand, hvor virksomhedens store ekspertiseområde er at finde.

Hos Betonmester ApS er der nemlig ingen status quo. Uddannelse og efteruddannelse i både Danmark, Tyskland, USA etc. fylder meget, men står ikke alene. Knowhow kombineres med ufravigelige servicedyder og ikke mindst kvalitet i håndværket. Af samme årsag har firmaet i 2023 – for andet år i træk – vundet titlen som ÅRETS HÅNDVÆRKER® inden for sit fagområde.

Vinderen bliver hvert år kåret i Cirkusbygningen, hvor en særlig fagjury ser alle finalister efter i sømmene. Men de egentlige ”dommere” er i sidste ende slutkunderne, som anmelder alle virksomheder efter udført arbejde. Her giver kunden feedback på både kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning – og Betonmester ApS scorer både topkarakter hos kunderne og har fået tilkendt en særlig ELITE-smiley på deres Anmeld Håndværker-profil.

De flotte anmeldelser og sejren to år i træk som ÅRETS HÅNDVÆRKER® er desuden baseret på firmaets to nøgleord: Præcision og perfektion. Læg dertil 10 års garanti på udført arbejde via et medlemskab hos Håndværkergaranti, så har du en vinderopskrift.

Det siger kunderne

Hvad vil det sige, når man bestiller et nyt betongulv fra Betonmester ApS? Det kan kunderne passende svare på.

Havde jeg kunne give 10 stjerner havde jeg gjort det. Det her er en af de bedste oplevelser, som jeg har haft i forbindelse med vores renoveringsprojekt. Betonmester støbte nyt betongulv i vores hus. Fremragende og hurtig kommunikation igennem hele forløbet, samt god vejledning da det er første gang, vi går igennem processen, hvor vi selv har opbygget med trykfastisolering og gulvvarme.” – Kevin, Smørum.

Resultatet er blevet helt vildt godt, det står snorlige. De kom gjorde deres arbejde til UG og havde ryddet pænt op efter sig. Da regningen kom var der ingen overraskelser og 1:1 som i deres tilbudsgivning. Jeg vil anbefale dem til alle!” – Sara, København.

Det er kundeoplevelser som disse, samt unægtelig kvalitet, som har ført til topkarakterer på Anmeld Håndværker samt ført til titlen som ÅRETS HÅNDVÆRKER® to gange i træk.

Skal du også have prisvindende betongulve i bundsolid kvalitet? Så tøv ikke med at kontakte Betonmester ApS for et uforpligtende tilbud på din opgave.



Betonmester ApS

Kontaktoplysninger

Hadsundvej 12
2610 Rødovre

E-mail: info@betonmester.dk Telefon: 70 200 402