ND TOTALBYG ApS

Vinder af Årets Entreprenør 2020

Badeværelset | Skrevet af ND TOTALBYG ApS d. 19. november 2020

Som en dybt seriøst entreprenørvirksomhed er vi altid stolte, når vi møder faglig anerkendelse. En af de mest prestigefyldte former for anerkendelse, er at deltage i finaleshowet ved ÅRETS HÅNDVÆRKER®, hvor branchen fejrer det gode håndværk og nogle af landets bedste håndværkere kåres inden for deres respektive faggrupper.

ND Totalbyg ApS var endnu engang med i årets finaleshow, hvor vi tilmed vandt prisen som Årets Entreprenør (5-9 ansatte).

Årsagen til at vi er særligt stolte over denne pris, er, at den ikke kun tildeles af en professionel fagjury, men at tilfredse kunder er en forudsætning for overhovedet at blive en del af finalefeltet.

Titlen er med andre ord et synligt bevis på endnu et år som entreprenørfirma, hvor veludført håndværk har ført til tilfredse kunder – så tilfredse, at vi efter mere end 100+ kundeanmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk stadig er i besiddelse af en flot Elite Smiley, der vidner om veloverdraget håndværk inden for den aftalte tid og pris.

Sammen med vores gode branchekollegaer er vi stolte af at bære faklen som ambassadører for det traditionsrige gode danske håndværk, hvor menneskelig integritet og faglig kvalitet kommer kunderne til gode.

Kåret af kunderne

Da hele fundamenter for ÅRETS HÅNDVÆRKER® bygger på gode kundeanmeldelser, er prisen en vidnesbyrd om håndværksmæssige succeshistorier.

At vinde som entreprenør gør os dog særligt glade, fordi det fortæller os, at vi har mange spidskompetencer inden for de mange byggeopgaver, vi har leveret inden for bl.a. tømrerfaget, murerfaget og montage.

Det bekræfter vores kunder os i, når du f.eks. skriver:

”Fælles for alle opgaver har der været lyttet til vores behov, kommet med eventuelle faglige forslag og lagt en plan for udførelsen af arbejdet, samt at de tilbudte priser har været fornuftige og også været retvisende i forhold til den endelige pris.” – Jonas, Ølstykke.

”Der har fra start til slut været en super kommunikation og fuldstændig gennemsigtighed. Dennis og Anders er et super makkerpar og skaber en skøn stemning samtidig med at de knokler for at levere varen til tiden. Vi vil til enhver tid anbefale ND Totalbyg.” – Line, Brønshøj.

Denne form for kundefeedback gør os lykkelige, fordi kunderne oplever os som fagligt kompetente, gode til at give pris og føre opgaven i mål – samt i et humør, som spreder arbejdsglæder og giver god stemning ude hos kunden.

Vi takker for de mange positive tilkendegivelser og lover at fortsæt kæmpe for det gode håndværk!ND TOTALBYG ApS

Kontaktoplysninger

Industriparken 4
2750 Ballerup

E-mail: info@ndtotalbyg.dk Telefon: 88534000