Malerfirmaet Hallgren ApS

Udendørs malerarbejde

Maling og farver | Skrevet af Søren Pedersen d. 12. februar 2018

Malerfirmaet Hallgren har stor erfaring i at udføre udendørsopgaver.
Særligt facader samt maling af døre og vinduer er specialområder, som firmaet mestrer – både som enkeltopgaver eller som dele af entreprenørarbejde.

Hos Malerfirmaet Hallgren starter alle projekter med at klarlægge opgaven ned til den mindste detalje. En god og forståelig dialog er et af de vigtigste redskaber i vores værktøjsbælte, for det er i denne proces, vi rådgiver og vejleder professionelt for at give kunden de bedste muligheder til det specifikke projekt.

Vi lægger stor vægt på at varetage ekspertrollen og hjælpe kunden med at træffe den bedste beslutning i forhold til materialer, der giver flotte og modstandsdygtige resultater.

En del af at bevare et flot og farvestrålende stykke malerarbejde er pleje og vedligeholdelse. Særligt når der er tale om udendørsopgaver. Derfor er vi behjælpelige med tips og tricks, der giver dig de absolut bedste forudsætninger for af holde en flot facade, flotte døre, pæne vinduer etc.
Det betyder, at du får mest ud af din investering, og at du dagligt kan nyde synet af et flot hjem.

Hvordan sikrer vi dig det bedste resultat?

Når malerarbejdet udføres af Malerfirmaet Hallgren, er opgaven i erfarne hænder.
I mere end 10 år har firmaet haft dygtige fagfolk ansat, der har gjort hele forskellen for den enkelte kunde. Det er ikke anderledes den dag i dag, hvor mandskabet stadig består af fagfolk, der udmærker sig inden for malerfaget.

Vi kan i kraft af vores alsidighed imødekomme enhver type opgave til både private, erhverv og institutioner, der ønsker at genopfriske facader, døre, vinduer, tilbygninger og meget mere op. Til alle opgaver anvender vi kvalitetsmaterialer, da vi ved, det kommer kunden til gode.

Ved at stille høje krave til vores produkter, bliver vi i stand til at skabe resultater, der holder længere og bevarer det flotte udtryk, du som kunde ønsker at se.

Da vi samtidig er yderst grundige i alle faser af maleropgaven, bliver afvask, spartling, grundeproces og selve malerarbejdet udført med øje for detaljen – og derved også det helhedsindtryk, du får overdraget.

Vi tager vores kunders ord for det

Uanset om du skal have malet et hus, carport eller gavlene, går vi til arbejdet med samme indstilling: Du skal have et flot og bundsolidt resultat. Måske er netop den indstilling en af årsagerne til, at vi i 2017 var finalist ved det store prisuddelingsshow ÅRETS HÅNDVÆRKER™.

Dette kunne kun lade sig gøre i kraft af de flotte tilbagemeldinger, vi får, når kunderne anmelder vores arbejde – bl.a. på www.anmeld-haandvaerker.dk.

Den taknemmelighed bygger vi hver dag videre på – og din opgave bliver ingen undtagelse.Malerfirmaet Hallgren ApS

Kontaktoplysninger

Strongvej 3
2630 Taastrup

E-mail: lars@hallgren.it​ Telefon: 22466336