Lindas malerfirma v/Linda Hansen

Specialopgaver

Maling og farver | Skrevet af Lindas malerfirma v/Linda Hansen d. 23. april 2019

Få fornyet looket i boligen eller virksomheden med kvalitetsbevidst malerarbejde. Vi udfører specialopgaver, der giver et helt unikt resultat

Fornyelse fra flotte farver genopfrisker både hjem såvel som virksomheder og efterlader rummene med et helt nyt udseende.

Nutidens malerarbejde strækker sig dog til langt mere end klassisk malerarbejde i ensfarver. Hos Lindas Malerfirma klarer vi specialopgaver, hvor vi giver alt fra traditionelle rum, vådrum og møbler helt nyt liv med de farver, nuancer og effekter, du drømmer om. Vi har stor erfaring bl.a. inden for:

Glimmer maling

Glimmer maling giver dine vægge et sjovt, fantasifuldt og kreativt look. Den nye og underspillede maling med ”wauv-effekt” anvendes af både private, virksomheder og institutioner, hvor den pryder væggene med lige præcis dét niveau af glimmer og effekt, du som kunde ønsker. Vi laver blandingen, så den står mål med dine forventninger og passer lige nøjagtigt til den farve, der skal kombineres med.

Effekt spartel

Effekt spartlen giver mulighed for at blande førnævnte glimmer i spartelmassen. Vi kan tone den lige efter dine ønsker, og faktisk giver effekt spartel dig mulighed for at give de kreative indfald frit spil i vådrum, da vi har særlige materialer hertil. Find den perfekte nuance og tilføj glimmer i f.eks. guld eller sølv i det omfang, der passer rummet. Resultat stråler bogstaveligt talt.

Opfriskning af møbler

Hvorfor ikke give dine gamle møbler nyt liv og genfinde kærligheden til de nostalgiske borde, sofaer, kommoder, skabe, reoler etc.? Vi udbedrer alle små ridser og skrammer på dine møbler ved at nøje behandle overfladerne med specialspartel. Herpå får møblerne rens, grunder, maling m.m., så det ”gamle” opnår helt nyt liv med det rette look.

Microcement

Microcement minder om traditionel cement og beton i udseendet, men har den store fordel, at det er langt fra lige så tungt og klodset. Det gør det til et ideelt materiale, når du f.eks. vil forvandle køkkenbordet, spisebordet eller andet med et lag holdbart microcement.

Materialet er stærkt og anvendes på alt fra borde til gulve. Vi leverer det naturligvis efter dine ønsker, og kan udforme i alt fra utallige nuancer til særlige design, der imiterer marmor, kobber-effekt eller en irret-effekt.

Alt arbejde med microcement udføres i hånden, hvilket giver et helt unikt resultat fra gang til gang.

Få udført specialopgaver helt efter din fantasi

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi forvandler dine lokaler eller møbler med effektfuldt kvalitetsarbejde?

Kontakt os og få professionel rådgivning til netop dine ønsker.Lindas malerfirma v/Linda Hansen

Kontaktoplysninger

Sangdrosselvej 13
5700 Svendborg

E-mail: lindasmalerfirma@gmail.com Telefon: 22779148