ND TOTALBYG ApS

Specialister i badeværelse

Badeværelset | Skrevet af ND TOTALBYG ApS d. 20. maj 2019

Få drømmebadeværelset i perfekt kvalitet og finish

Dit badeværelse er et af hjemmets vigtigste og mest komplicerede rum. Det er kompliceret, fordi det er et vådrum med fugt og vand, der skal bygges med henblik på både sikkerhed og holdbarhed. Samtidig er det utroligt vigtigt, fordi vi ofte både starter og slutter dagen der, og fordi der ofte er meget trafik til og fra rummet.

Hos ND Totalbyg ApS bygger vi personlige badeværelser, der imødekommer familiens ønsker og behov, så der er de helt rette forhold til alle daglige rutiner. Kun ved at opfylde dine specifikke ønsker, kan det færdige resultat kaldes et drømmebadeværelse.  Derfor tildeles du med det samme din helt egen specialist og kontaktperson, som sørger for råd og vejledning samt omsætter dine forventninger til et funktionsdygtigt og håndværksmæssigt flot slutprodukt.

Fordi du kun har én kontaktperson til hele badeværelsesprojektet, oplever du en grundig og gennemført dialog med erfarne håndværkere, som hjælper dig igennem hele processen fra start til slut. Vi har stor forståelse for, at man som privatejer eller virksomhed ønsker det ideelle miljø, hvorfor vi undervejs er til stede, hvis du får nye tanker, du ønsker at realisere.

Vi bygger på kvalitet – bare spørg vores kunder

Når dit nye badeværelse står klart, vil du med det samme være i stand til at se, at både materialer og finish er absolut i orden. Vi lægger dog ikke kun vægt på slutproduktet, men hele totaloplevelsen du får som kunde.

Faktisk lægger både kvalitet og service os så højt på sinde, at vi lader os anmelde på anmeld-haandvaerker.dk, hvor man som kunde kan anmelde håndværkeren efter projektets afslutning. Det giver dig mulighed for at se, hvad andre synes om vores kommunikation, aftaler, pris, oprydning samt overordnet tilfredshed.

Vores kunder siger blandt andet: ” Det var altid nemt at få fat i ND Totalbyg – når jeg sendte sms eller email fik jeg altid hurtigt svar, og der var ingen problemer med at lave special-aftaler, hvis vi havde brug for at de ikke kom forbi en given dag. Slutresultatet er blevet rigtig flot, og vi er meget glade for arbejdet” samt ” Vi har følt os rigtig godt behandlet hele vejen igennem med søde og meget servicemindede håndværkere. Kæmpe fokus på kundetilfredshed og god kommunikation om hele processen. Resultatet er superflot og udført med høj kvalitet i arbejdet

Læs gerne flere anmeldelser på vores profil eller kontakt os direkte for at høre mere om, hvordan dine badeværelsesdrømme bliver realiserede af en specialist med stor faglighed som en del af værktøjskassen.

 

Foto: Carsten LundagerND TOTALBYG ApS

Kontaktoplysninger

Industriparken 4
2750 Ballerup

E-mail: info@ndtotalbyg.dk Telefon: 88534000