Murerfirmaet Balthervin ApS

Speciale i bevaringsværdigt håndværk

Håndværker | Skrevet af Søren Pedersen d. 1. november 2018

Hos Murerfirmaet Balthervin ApS værdsætter vi de mange flotte, bevaringsværdige bygninger, der findes i Danmark. Faktisk så meget, at vi har gjort det til et af vores specialer at udfører bevaringsværdigt håndværk på de enestående huse, kirker, boligforeninger og slotte, som du finder over hele landet.

Ældre bygninger kræver særlig viden om de håndværksmæssige teknikker og materialer, der skal anvendes for at genskabe eller reparere bygningen i dens originale stil. I dag kræver stort set alle huse fra før 1960 specielle kalkprodukter, der ikke er cementholdige, som dem man anvender i dag. Det kan måske lyde banalt, men anvender man f.eks. netop cementholdige materialer, kvæler man de gamle bygninger, da de ikke kan ånde. Dermed går huset til. Dette er blot ét eksempel på, at specialviden er en stor nødvendighed, da ældre bygninger rummer mange faldgruber, når man arbejder med håndværksmetoder fra tidligere tider.

Som murervirksomhed tilgår vi derfor denne type opgaver med stolthed, seriøsitet og stor ansvarsbevidsthed, da vi får æren af at bevare et autentisk stykke bygningshistorik, så arkitekturen og byggestilen lever videre og vidner om dansk kultur og historie.

Medlem af Foreningen for Bevaringsværdige Håndværkere

Murerfirmaet Balthervin ApS er medlem af Foreningen for Bevaringsværdige Håndværkere, der har til formål at værne om det traditionelle håndværk og dets udførelsesteknikker. Fælles for foreningens medlemmer er, at alle brænder for de gamle håndværkstraditioner, hvilket absolut også er tilfældet i vores firma.

Derfor renoverer vi udelukkende med de bedste materialer og fagmænd for at sikre langtidsholdbare resultater, når vi plejer og forlænger levetiden på de sten, murer eller dekorationer, der giver ældre bygninger deres visuelle særkende.

Et særligt værdigrundlag for Foreningen for Bevaringsværdige Håndværkere er vidensdeling og dygtiggørelse, da der ikke findes en håndværker, som er for dygtig eller for vidende til at lære nyt. Det tilslutter vi os, da vi ved, hvor afgørende det er, man er i stand til at se bort fra den moderne murers redskaber og i stedet sætte sig ind i de muligheder, en murer for 100 eller 200 år siden havde til rådighed, når han skulle udsmykke, pudse eller støbe.

Vi restaurerer og konstruerer naturligvis med autentiske metoder, når vi blandt andet beskæftiger med omfugning, facaderenovering, kalkning, fugning om vinduer med værk og mørtel – eller på anden vis genskaber og renoverer bevaringsværdige ejendomme.Murerfirmaet Balthervin ApS

Kontaktoplysninger

Hovedgaden 16
4622 Havdrup

E-mail: murerfirmaet@balthervin.dk Telefon: 29417579