Lindas malerfirma v/Linda Hansen

Sommerhuse

Fritidshus | Skrevet af Lindas malerfirma v/Linda Hansen d. 23. april 2019

Pift sommerhuset op med den helt rette maling og vedligeholdelse

Professionel maling af sommerhuset giver ikke blot sommerhuset et frisk udseende, der hæver salgsprisen, men beskytter bedre med det hårde danske klima.

Når vi giver dit sommerhus nyt liv med professionelt malerarbejde, kontrollerer vi, at træværket er ordentligt og klar til at blive behandlet og malet. Er træet blevet blødt og bærer tegn på råd, kan vi i kraft af vores brede netværk med alle typer fagfolk sørge for, at træværket bliver skiftet. Når vi maler, kan vi både slibe ujævnheder og rense for gammel maling, så du opnår det flotteste resultat.

Netop fordi der er tale om træmaling på sommerhuse, sørger vi naturligvis for at bruge en heldækkende træbeskyttelse eller afslutte malerarbejdet med at give et beskyttende transparent lag, der bevarer det flotte resultat længst muligt.

Vi yder rådgivning til lige netop dine ønsker. Hvad end du tænker at skabe lys med hvidt træværk eller tilfører dybde og hyggeskabende toner, står vi klar til at hjælpe med at frembringe det udtryk, du drømmer om. Maling af sommerhusets vægge kan ændre oplevelse og udtryk markant, derfor sørger vi for, du får de rette farver og detaljer – første gang.

Bliv klar til sæsonen med en serviceaftale

Særligt på Sydfyn, hvor der ligger mange sommerhuse, indgår vi ofte serviceaftaler med ejerne af de mange flotte sommerhuse.

Ordningen indebærer, at vi som malerfirma hvert år møder op på adressen og kontrollerer sommerhusets stand. I nogle tilfælde er der blot tale om let vedligeholdelse, mens andre tilfælde byder på større arbejdsopgaver.

Vi håndterer primært malerarbejdet og tager os af at opfriske og pleje træværket, men samarbejder med både VVS’er, tømrer, elektriker m.m., hvis der er behov for hjælp fra disse faggrupper.

Vi foretager os naturligvis intet ekstraordinært uden at have dokumenteret og konsulteret med dig, hvorpå vi med din accept tager os hundrede procent af at sørge for et sommerklart miljø til dig, venner og familie.

Særligt sommerhuse, der står uden varme, kan have behov for inspektion af både maling og træets tilstand, da træværket giver sig og arbejder afhængigt af vejrforholdene, hvilket kan tære på malingen.

Ønsker du at høre mere om generelt malerarbejde på sommerhuse eller ordning med serviceaftale, er du velkommen til at tage kontakt og få en uforpligtende snak om, hvordan vi hjælper dig med at tage bedst vare på dit sommerhus.Lindas malerfirma v/Linda Hansen

Kontaktoplysninger

Sangdrosselvej 13
5700 Svendborg

E-mail: lindasmalerfirma@gmail.com Telefon: 22779148