Lindas malerfirma v/Linda Hansen

Professionel rådgivning med perfekte farvesammensætninger

Maling og farver | Skrevet af Lindas malerfirma v/Linda Hansen d. 24. april 2019

Godt malerarbejde tager afsæt i god og grundig rådgivning. Hos Lindas Malerfirma er god rådgivning ikke kun et spørgsmål om at hjælpe med at se på farvekoder. Det er i lige så høj grad et spørgsmål om at være reel over for sine kunder, og dermed også have modet til at påpege, hvis noget bliver usammenhængende eller for vovet.

Vi garanterer altid professionel rådgivning, hvor vi hjælper med at skabe den rette atmosfære i de enkelte rum – og gerne giver indspark til hvordan f.eks. husets lamper ville tage sig ud med en særlig vægfarve eller hvordan farver komplementerer og fremhæver dine særlige ejendele.

Når vi rådgiver, begiver vi os ud på en rejse med dig, hvor vi gennemgår husets rum og muligheder. På denne måde kan du skabe sammenhæng på tværs af boligen eller arbejde med klare personlige opdelinger.

Vi er med hele vejen rundt og rådgiver ikke bare i de ideelle farver, men hjælper dig med gennemførte totalløsninger, så også dine vådrum er udformet med sammenhæng og materialer, der garanterer et flot resultat i mange år.

Altid med på farvemoden!

Farvemoden forandrer sig, vi følger med. Hos Lindas Malerfirma tager vi ofte på farvemesser og følger leverandørerne for at for øje på de nye trends med det samme.

Danskerne har ry for at foretrække en farvepallette, som primært består af grå, sort og hvid. Det er dog ikke hele sandheden, at den danske befolkning er bange for farver. Årsagen er i virkeligheden, at det kan være svært at kombinere farver og toner, hvis det skal se helt perfekt ud.

Vi har et særligt blik for at kombinere både nye og klassiske farver i udtryksfulde sammensætninger, der skaber fantastiske stemninger, der hvor det bedst giver mening. På den måde kan du få de helt rette vægfarver, som ikke bare ser godt ud, men er gennemtænkte i forhold til rummets beliggenhed kontra naturligt lysindfald, i forhold til kontraster, i forhold til gardiner, vægkunst, møbler m.m. – kort sagt en totalløsning, der fungerer.

Ønsker du at høre mere om farvekombinationer, de nyeste farver og tendenser samt få rådgivning i forhold til lige nøjagtigt dine rum? Så kontakt os og lad os tage en snak om tidens tendenser, dit farvetemperament og muligheden for at få det hele til at gå op i en højere enhed.Lindas malerfirma v/Linda Hansen

Kontaktoplysninger

Sangdrosselvej 13
5700 Svendborg

E-mail: lindasmalerfirma@gmail.com Telefon: 22779148