Larsson og Nielsen Anlægsgartner og aut. Kloakmester ApS

Professionel brolægning

Fliser og sten | Skrevet af Larsson og Nielsen Anlægsgartner og aut. Kloakmester ApS d. 1. juli 2019

Hos Larsson & Nielsen Anlægsgartner & aut. Kloakmester ApS får du professionelt brolægningsarbejde – til både private og erhverv.

Vi hjælper med både rådgivning om materialer og muligheder samt flot brolægning af fliser og sten i haver og ved grønne anlæg.

Smukt og gennemtænkt flisearbejde kan være med til at fremhæve de grønne områder, så haven får en helt særlig karakter eller opdeling. Samtidig er det en god idé at gøre det let at komme rundt i have eller park via anlagte gangstier, fortove m.m.

Brolægningsarbejde er dog ikke kun forbeholdt gangsystemer og stier, men også større opgaver, hvor der anlægges terrasse eller indkørsel. Her hjælper vi med at lægge sten og fliser efter dine ønsker til privathjemmet, virksomheden eller boligforeningen.

Når vi udfører brolægning, er det desuden værd at bemærke, vi ikke kun arbejder ’fladt’. Vi hjælper gerne med at opføre trapper og trin bygget op i sten, der f.eks. forener den nye terrasse med ejendommens indgange. På den måde får du skabt en glidende overgang mellem ude og inde, hvilket kan give en flot dynamik omkring området.

Skal du bruge plantekummer omkring stier, terrasse, indkørsel eller andre steder? Dem klarer vi også. Kontrasten mellem de rå sten og fliser samt organiske blomster og beplantninger fra plantekummerne skaber flotte indtryk.

Kvalitet siden 1998

Larsson & Nielsen Anlægsgartner & aut. Kloakmester ApS har udført brolægningsarbejde med fokus på flot finish og gode kundeoplevelser i mere end 20 år. Faktisk er vi så overbeviste om vores evner til at forene service og kvalitet, at vi lader os anmelde af alle vores kunder på håndværkerportalen anmeld-haandvaerker.dk.

Her kan vores kunder anmelde os på faktorerne kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning på tværs af alle vores services som anlægsgartner og autoriseret kloakmester.

Vi er stolte af at modtage flot kundefeedback som ”Alt er kørt upåklagelig. Super flot arbejde” og ”De kom den aftalte dag, de lavede et fantastisk flot stykke arbejde, prisen holdt, og de ryddede op, så man slet ikke kunne se, de havde været her. Alt i alt en MEGET positiv oplevelse. Vi ved, hvem vi ringer til næste gang, vi har brug for et gartnerfirma!”.

Mangler du en anlægsgartner og brolægger til dit næste projekt, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Vi fortæller gerne mere om materialer og gode muligheder for at få løst opgaven på bedste vis.Larsson og Nielsen Anlægsgartner og aut. Kloakmester ApS

Kontaktoplysninger

Kirstinehøj 26
2770 Kastrup

E-mail: info@johnlarsson.dk Telefon: 20410904