Malerfirmaet Hallgren ApS

Maleropgaver i Byggeselskabet ApS

Maling og farver | Skrevet af Søren Pedersen d. 12. februar 2018

Foruden at være ejer af Malerfirmaet Hallgren er Lars Hallgren byggechef og medejer af Byggeselskabet ApS.

I Byggeselskabet ApS løfter Malerfirmaet Hallgren alle maleropgaver, men virksomheden tilbyder generelt en bred vifte af håndværkskompetencer, hvilket gør dem i stand til at tilbyde alle opgaver samt hovedentrepriser.

Faktisk er Byggeselskabet ApS netop resultat af et strategisk arbejde hen i mod at varetage professionel totalentreprise på tværs af alle faggrupper. En mission, der i dag er opfyldt.

Af samme årsag varetager virksomheden opgaver inden for nybyggeri, renoveringer og vedligeholdelse samt serviceopgaver inden for almindelig boligejendom, kontorer og industri.

Byggeselskabet ApS er resultatet af et nært og loyalt samarbejde med underleverandører, der bidrager til den brede vifte af kompetencer, og giver mulighed for at løse selv meget nicheorienterede håndværksopgaver.

Som kunde får du derfor løst enhver type arbejde – altid af en erfaren og kompetent håndværker med korrekt fagligt format.

Hvordan gør vi det bedre?

En helt essentiel del af Byggeselskabet ApS går ud på at sikre tryghed til kunderne under både byggeprocessen og ved overdragelsen af det fuldførte stykke arbejde.

For kunden kan nybyggeri eller en gennemgribende renovering ofte være ledsaget af nervøsitet eller manglende indsigt i forløbet – særligt hvis det f.eks. er et ungt par, der skal bygge for første gang.

Vi er meget opmærksomme på, at kommunikation er et elementært redskab, der skal sikre tryghed og tilfredshed for alle parter.
Vi har derfor hele tiden haft øje for at forbedre lige netop dette område samt levere byggeresultater, der taler sit eget klare sprog i form af kvalitet og finish.

Den gode samtale er et vigtigt aspekt i vores forretningsområde, da rådgivning og vejledning ofte åbner for nogle helt nye muligheder, som kunden ikke havde tænkt på. Derfor er vi faktisk tit med til at omsætte helt unikke ønsker til realiteter i boligen eller byggeriet.

Vi leverer godt håndværk

Når vi moderniserer, totalrenoverer, bygger til eller bygger om, gør vi det det med afsæt i kvalitetshåndværk – det ses bl.a. på www.anmeld-haandvaerker.dk.

Det er en del af vores officielle mission at yde gennemarbejdede løsninger og håndværk i en unik kvalitet på tværs af alle byggeprojekter.

Vi besidder et højt fagligt niveau og stiller os til rådighed inden for arkitekt- og ingeniørarbejde, som ekspert i energioptimering eller inden for de klassiske håndværksdiscipliner som tømrer, murer, VVS etc. Det er din garanti for at møde en faglig kompetent virksomhed, der leverer kvalitet til dit projekt.Malerfirmaet Hallgren ApS

Kontaktoplysninger

Strongvej 3
2630 Taastrup

E-mail: lars@hallgren.it​ Telefon: 22466336