Malerfirmaet Hallgren ApS

Malerfirmaet Hallgrens historie

Maling og farver | Skrevet af Søren Pedersen d. 12. februar 2018

Malerfirmaet Hallgrens historie går mere end 10 år tilbage, hvor indehaver Lars Hallgren blev lært op i sit eget firma. Den pudsige historie lod sig realisere, da den daværende partner ønskede at arbejde som maler i firmaet – uden at være involveret i selve forretningsaspektet. Lars Hallgren valgte derfor at ansætte ham, og blev på den måde dygtiggjort, sideløbende med at virksomheden tog sin form.

I dag er Malerfirmaet Hallgren en virksomhed med bred erfaring inden for malerfaget – og antallet af ansatte er vokset til 12 personer.

Alle ansatte går hver dag på arbejde med firmaets værdier i værktøjsbæltet. Værdier, som har sikret Malerfirmaet Hallgren et omdømme som kvalitetsbevidst og serviceminded.

Et godt og veludført stykke arbejde vil alle dage skabe den bedste anbefaling, og derfor er det en naturlig del af virksomhedens og mandskabets DNA at føre penslen med blik for detaljerne og det bedste endelige resultat.
Derfor kan du som kunde være sikker på, at når du bestiller Malerfirmaet Hallgren til at varetage en maleropgave, så får du både et godt og solidt resultat, der ikke efterlader nogle mangler.
Det gør du blandt andet fordi, at vi ved siden af vores krav til os selv som fagmænd stiller høje krav til de produkter, vi anvender. Vi bruger de bedste kvalitetsmaterialer, fordi vi ved, det i sidste ende gør forskellen mellem et godt resultat og et fremragende resultat.

Malerfirma til både private og erhverv

Når man har mere end 10 års erfaring som virksomhed, har man prøvet alle typer opgaver. Vores alsidige kompetencer er i høj grad opbygget ved at varetage opgaver for både private, foreninger, institutioner, og erhverv.
Som malerfirma i Taastrup foregår mange af opgaverne naturligvis i og omkring København, hvor private og erhverv bestiller maling af facader, indendørs malerarbejde, sprøjtemaling samt maling af træværk, døre og vinduer etc.
Fælles for opgaverne er, at de er udført med så stor tilfredshed, at Malerfirmaet Hallgren så sent som i 2017 har været finalist ved ÅRETS HÅNDVÆRKER™. Dette har kun kunne lade sig gøre i kraft af positive kundeanmeldelser på hjemmesiden www.anmeld-haandvaerker.dk.

Her får malerfirmaet glimrende respons på opgaverne, som kunderne vurderer på baggrund af kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning.

Kendetegnet af punktlighed og grundighed modtager Malerfirmaet Hallgren ros for deres arbejde, der samlet scorer en Smiley Garanti ved Din Håndværker.

Malerfirmaet Hallgren er medlem af Danske Malermestre og leverer for mere end 10. år i træk yderst tilfredsstillende arbejde fra kælder til kvist.Malerfirmaet Hallgren ApS

Kontaktoplysninger

Strongvej 3
2630 Taastrup

E-mail: lars@hallgren.it​ Telefon: 22466336