Malerfirmaet Hallgren ApS

Malerfirma med bred erfaring inden for malerfaget

Maling og farver | Skrevet af Søren Pedersen d. 12. januar 2018

Hallgren er et kvalitetsbevidst og serviceminded dansk malerfirma. Vi er et malerfirma som sætter en ære i at lave et godt og veludført stykke arbejde.

Som malerfirma udfører vi en bred skare af forskellige arbejdsopgaver indenfor malerfaget og er i stand til at varetage både store såvel som små opgaver både for virksomheder, privatpersoner, foreninger og institutioner med geografisk placering i København, Taastrup og omegn.

Hos Malerfirma Hallgren har du rig mulighed for at få en hjælpende hånd med en bred vifte af arbejdsopgaver – herunder:

  • Maling af facader
  • Sprøjtemaling
  • Maling af træværk
  • Skimmelsvamp

Malerfirmaet Hallgren er desuden godkendt til at udføre arbejde med specielle typer maling – blandt andet brandhæmmende samt biologisk neutrale malinger.

Vi tager os med andre ord gladelig af både store såvel som små arbejdsopgaver som malerfirma og gør altid vores yderste for at sikre dig som kunde det absolut bedste resultat.

Mange års erfaring og fokus på kvalitet hos dit malerfirma

Når du sætter Malerfirma Hallgren til at udføre en opgave for dig, kan du til enhver tid være stensikker på at få et godt og solidt resultat.

Vi benytter til enhver tænkelig opgave udelukkende de absolut bedste kvalitetsmaterialer for derved at sikre dig et godt resultat og vi yder selvfølgelig også gerne rådgivning både i forbindelse med større såvel som mindre opgaver indenfor malerfaget.

Kort og godt kan du være stensikker på et godt og veludført stykke arbejde, når du sætter Malerfirmaet Hallgren til at varetage malearbejdet for dig.

Ring i dag og hør nærmere om vores malerfirmaMalerfirmaet Hallgren ApS

Kontaktoplysninger

Strongvej 3
2630 Taastrup

E-mail: lars@hallgren.it​ Telefon: 22466336