Glow in the Dark

Fliser og sten | Skrevet af d. 3. september 2015

– En kamæleon inden for belægningsklinker


Glow in the Dark markeringsklinke
Glow in the Dark er en eksklusiv selvlysende markeringsklinke til brug ved belægning. Klinken kan fås i flere nuancer som lyser op i 4 timer når mørket falder på. Denne teglklinke til markering ved belægning bliver ofte brugt omkring parkeringspladser og som markeringssten langs indkørslen, trapper, som stoplinje eller lignende.

Bæredygtig lys i mørket
Glow in the Dark markeringsklinken er, som alle andre klinker i vores sortiment, en bæredygtig teglklinke, som er fremstillet uden brug af kemiske stoffer. Den selvlysende glasur på klinken er fremstillet med miljøet i baghovedet og udnytter solens energi til at give en oplyst markering i mørket. Alle klinker bliver brændt ved over 1100 grader, og bliver ikke tilsat nogen former for kemiske stoffer. Med andre ord er de 100% naturlige.

Øget sikkerhed med markeringsklinker
I et land som Danmark, hvor vejret er meget omskifteligt og vi har mange timer med mørke i vinterhalvåret, kan en selvlysende markeringsklinke være med til at øge sikkerheden i mørket. Som markering på parkeringspladser, terrasser, stier eller i indkørslen, spreder Glow in the Dark markeringsklinken et blidt lys, så det bliver nemmere at orientere sig i mørket. Alle klinkerne er skridsikre og kan leveres med 2 overflader – en blank eller besandet ru overflade/skridsikker.

Du kan finde klinken her hos AKA Nordic ApS

Fakta

 • Forbrug: 48 stk/m2
 • Format: 200/100/52 mm
 • Farve: Selvlysende
 • Fremstilling: Strengpresset Glasseret • customer-logo

  Firma Adresse


  Kontaktoplysninger

  E-mail: Telefon: Hjemmeside:

  Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

  Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

  Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

  Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

  Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.