ND TOTALBYG ApS

Forretningsudvidelse – nytbad.nu

Badeværelset | Skrevet af ND TOTALBYG ApS d. 20. maj 2019

Som specialister med stort fokus på at bygge og renovere badeværelser, har ND Totalbyg ApS udvidet forretningen med en afdeling dedikeret til at rådgive, designe og bygge nye smukke badeværelser.

Resultater kan ses på www.nytbad.nu, hvor vi endda har fået udviklet en badeværelsesberegner, som hjælper dig med at hurtigt finde en vejledende pris på dit nye badeværelse. Beregneren tager højde for alt fra boligtype til ønsker til gulv- og vægbeklædning, gulvvarme, toilet, rørføring etc. Alt sammen så du modtager et realistisk og brugbart estimat.

Som noget særligt for nytbad.nu får du som kunde adgang til din helt egen badkonsulent, der guider dig sikkert igennem hele processen, når du skal renovere eller etablere nyt badeværelse. Specialisten kommer på besøg, og inspicerer selv med egne øjne for at se på muligheden for at opfylde design- og funktionsønsker. På den måde har du som kunde en personlig ekspert at trække på, som kan vejlede i alt fra løsningsmuligheder til oplagte materialevalg og meget mere.

Vi er utroligt glade for at kunne tilbyde denne løsning, da en fagperson, som har bygget mange badeværelser, kan hjælpe folk, der har svært ved at se de mange muligheder, der gemmer sig på selv et mindre antal kvadratmeter.

 

Vi hjælper hele vejen rundt

Når du henvender dig til nytbad.nu, får du en totalløsning fra en erfaren virksomhed, med dygtige håndværkere, der kommer hele vejen rundt om dit projekt.

Vi klarer selv alt arbejdet, så du kun har én kontaktperson. Det sikrer overblik, effektivitet og god dialog mellem dig som kunde og os som virksomhed.

Når vi håndterer dit projekt, kan vi hjælpe med alt fra fjernelse af det gamle gulv til isolering og støbning af et nyt (evt. med gulvvarme), hvorefter vi bygger rummet helt efter aftale. Vi hjælper med alle ønsker til f.eks. brusenicher, badekar, toilet, montering af inventar samt flisearbejde med forrygende finish.

Som et professionelt byggefirma, der i høj grad lever af referencer fra tilfredse kunder, kan du forvente, vi gør alt for at sikre, du bliver meget tilfreds med slutresultatet og tænker tilbage på et behageligt byggeforløb.

Vi vejleder dig naturligvis også i forhold til energi- og ressourceforbrug, så du får en nutidig løsning, der er god for både dig og miljøet.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for at få et badeværelse, der matcher både bolig og behov.

 

Foto: Carsten LundagerND TOTALBYG ApS

Kontaktoplysninger

Industriparken 4
2750 Ballerup

E-mail: info@ndtotalbyg.dk Telefon: 88534000