Aj Skadedyrskontrol ApS

Finalist i Årets Specialist kategori?

Skadedyr | Skrevet af Søren Pedersen d. 7. februar 2018

Det er muligvis ikke glamourøst at bekæmpe skadedyr, og måske var det derfor, at det TV-hold fra Kanal 5, der fulgte AJ Skadedyrskontrol, havde navngivet programmet ”De beskidte helte”. Ikke desto mindre sætter vi hos AJ Skadedyrskontrol en stor ære i vores skadedyrsbekæmpelse. Og det har vi gjort i over 20 år. Derfor er vi særligt stolte af nomineringen i Årets Specialist kategori ved det store ÅRETS HÅNDVÆRKER™ show. En titel, der er helteværdig for os.

Det særlige ved ÅRETS HÅNDVÆRKER™ er, at nomineringerne sker på baggrund af kunderne, der anmelder virksomhedernes evner på https://www.anmeld-haandvaerker.dk/. Her vurderer kunderne både virksomhedens evne til at kommunikere, sætte pris, overholde aftalen, oprydning og generel tilfredshed.

”Vi sætter en ære i at gøre det godt. Og faktisk undersøger vi hele tiden muligheden for at blive endnu bedre. Blandt andet ved at undersøge markedet og deltage i kurser, så vi hele tiden er med på udviklingen”, forklarer John Mogensen, indehaver af AJ Skadedyrskontrol.

Generelt er det en vigtig sag for AJ Skadedyrskontrol at levere professionel bekæmpelse af skadedyr, når de besøger private hjem, institutioner eller erhverv. Af samme årsag er virksomheden autoriseret, certificeret og godkendt af miljøstyrelsen, ligesom AJ Skadekontrol er medlem af brancheforeningen, og dermed underlagt korrekt håndtering af bekæmpelsesmidler samt statslig kontrol.

Vi ved, hvad vi byder uventede gæster

Skadedyr kommer i mange størrelser. Fælles for dem er, at de er uønskede gæster, der kan forvolde skade for både mennesker og bygninger. Som medlem af brancheforeningen garanterer vi reglementeret håndtering af bekæmpelsesmidler mod skadedyr. Vi følger alle anvisninger og anvender vores 20 års erfaring, så du igen får et skadedyrsfrit miljø.

Vi ved, hvad vi byder dine uventede gæster, så du som kunde igen finder tryghed i dit eget hjem eller på din arbejdsplads. Det er vigtigt for os, vi hjælper vores kunder, før deres problemer risikerer at vokse sig store. Og når vi modtager positiv feedback for netop den service, bliver vi meget tilfredse.

Af samme årsag vil en finaleplads i Årets Specialist kategori betyde utroligt meget. Det er en flot anerkendelse af det arbejde, vi udfører hver eneste dag, og den faglighed vi er førende inden for. Samtidig bekræfter det, at AJ Skadedyrskontrol leverer hele pakken, når kunden får bekæmpet skadedyr og bliver udstyret med gode forebyggende råd. Det fortæller, at pris, kommunikation og ikke mindst resultat giver kunden en reel værdi.Aj Skadedyrskontrol ApS

AJ Skadedyrskontrol er et autoriseret, landsdækkende skadedyrsfirma, som er certificerede og godkendt af miljøstyrelsen. Vi har mange års erfaring inden for skadedyrsbekæmpelse og desinficerings opgaver. Vi er medvirkende i tv programet De beskidte helte, som kan ses på Kanal 5. Vi var finalist i 2018, som "Årets Specialist" - alene på baggrund af vores flotte anmeldelser på www.anmeld-haandvaerker.dk. Vi er medlem af brancheforeningen, hvor vi forpligtet os til at overholde fælles spilleregler for god virksomhedsskik og  håndtering af godkendte bekæmpelsesmidler til brug mod skadedyr. Vi har fornuftige priser på vores ydelser, da vi ikke bruger penge på dyre kontor lokaler, men arbejder, som udgangspunkt hjemme fra.

Kontaktoplysninger

Ulvevej 34
4622 Havdrup

E-mail: Service@ajko.dk Telefon: 50301111