Lindas malerfirma v/Linda Hansen

Finalist som Årets Malerfirma

Maling og farver | Skrevet af Lindas malerfirma v/Linda Hansen d. 24. april 2019

Hos Lindas Malerfirma er vi umådeligt stolte over at være udpeget som finalister til ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2019, hvor vi er finalister i kategorien Årets Malerfirma (10+ ansatte).

ÅRETS HÅNDVÆRKER™ er et stort awardshow, der årligt afholdes i cirkusbygningen, hvor der uddeles trofæer i alverdens faggrupper. Det særlige ved ÅRETS HÅNDVÆRKER™ er, at det er kundernes anmeldelser af de mange danske håndværksvirksomheder, der er adgangsgivende. Af netop den årsag er vi særligt stolte. Det betyder nemlig, at vi hver dag udfører et godt stykke malerarbejde, når vi arbejder for vores kunder, og at vores kunder er så tilfredse, de kvitterer med positive anmeldelser.

Kunderne anmelder os på de 5 områder: kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning. Takket være flot feedback, har vi opnået en såkaldt Elite Smiley, der vidner om stor tilfredshed for vores malerarbejde og forholdende omkring det.

Vi lever og ånder for godt håndværk

Når vi går på arbejde, gør vi det med viljen til at levere kvalitetsarbejde i store som små opgaver. Den mentalitet giver fuld gevinst, når vi kan læse anmeldelser, der bl.a. lyder: ” Maleren mødte præcist på de aftalte tider, var yderst positiv og meget hensynsfuld. Tilrettelagde sit arbejde meget effektivt så spildtid var ikke eksisterende. Alt i alt en positiv oplevelse, med fuld tilfredshed af resultatet.” og ” Vi havde af anden maler, fået lavet noget dårligt arbejde. Linda og hendes team kom og fik rettet op på det. Og sørgede for at vi mod alle odds, nåede vores tidsfrist. Vi er både tilfredse og taknemmelige. I fremtiden vælger vi altid Lindas Malerfirma”.

Ord som disse har banet vej til ÅRETS HÅNDVÆRKER™, hvor vi nu kan vinde en flot titel som beviset på at være et af Danmarks bedste malerfirmaer. Alligevel er det særligt unikke ved vores kundeanmeldelser, at ser vores arbejde skabe glæde hos rigtige familier og hjem. Derfor læser alle ansatte nysgerrigt med, når der kommer en ny anmeldelse.

Alle anmeldelser laves, når arbejdet er afsluttet og overdraget. Af samme årsag er det den helt ufiltrerede mening, vi kan læse. Derfor er det et særligt stort skulderklap at få ros under de vilkår. Noget, der vækker personlig og faglig stolthed.

Ønsker du selv at få besøg af en anmelderrost malervirksomhed, så kontakt os og lad os høre, hvordan vi bedst hjælper dig. Vi udfører – som du kan se – kvalitetshåndværk med øje for finessen og konstruktiv rådgivning igennem hele forløbet.

Kontakt os og hør mere.Lindas malerfirma v/Linda Hansen

Kontaktoplysninger

Sangdrosselvej 13
5700 Svendborg

E-mail: lindasmalerfirma@gmail.com Telefon: 22779148