ND TOTALBYG ApS

Finalist – Årets Entreprenør 2019

Badeværelset | Skrevet af ND TOTALBYG ApS d. 20. maj 2019

Hvert år fejres nogle af landets absolut bedste håndværkere, når det store awardshow ÅRETS HÅNDVÆRKER™, afholdes i Cirkusbygningen i København. Her fejrer branchen et bredt udvalg af faggrupper, der deltager som finalister, hvis de har tilstrækkeligt med flotte kundeanmeldelser.

Det var tilfældet hos ND Totalbyg ApS, hvor vi med stor stolthed deltog i finaleshowet på baggrund af, at en professionel fagjury har vurderet os som blandt de bedste totalentreprenører i landet, og at vores kunder har givet os positive anmeldelser, når vi har gennemført byggeprojekter hos dem i private hjem såvel som virksomheder.

Vores kunder har efter endt arbejde alle kunne bedømme os på anmeldelsesportalen www.anmeld-haandvaerker.dk, hvor de vurderer på parametrene kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning, ligesom de kan skrive deres oplevelser med egne ord. Det betyder, at vi stolt kan se anmeldelser med topkarakterer og læse rosende ord som: ”De har en yderst professionel indstilling til tingene og håndterer ens ønsker rigtig godt” samt ”ND mødte op på aftalt tid, og de var engagerede og i godt humør fra start. Arbejdet blev udført indenfor aftalt tid, hvilket var én dag. Resultatet er lige i skabet”.

Professionelle kundeoplevelser giver succes

Hos ND Totalbyg ApS tilskriver vi finalepladsen i kategorien Årets Entreprenør 2019 til vores kundetilgang. Vi mener, at du som kunde får en professionel og positiv oplevelse, når du fra første øjeblik møder et byggefirma, som tager dig seriøst og forstår at lytte til dine ønsker og tilrettelægge den bedste løsning ud fra dine behov.

Vi er særligt specialiseret i tømrer- og murerarbejde, hvor vi rådgiver og bygger med afsæt i stor erfaring fra hundredvis af byggeprojekter til private, erhverv og boligforeninger. Når vi løser din byggeopgave, er det ingen hemmelighed, vi netop tillægger punkterne fra Anmeld Håndværker stor værdi, da de sikrer en fuldendt oplevelse.

Kommunikation er vigtigt, fordi du som kunde oplever større tryghed og tillid, når du ved, hvad tid vi ankommer, hvor langt vi er nået, præcis hvad dit tilbud består af og meget mere. Aftalen er mindst ligeså vigtig, fordi det er vores løfte om, hvilke ting, der skal laves på hvilket tidspunkt og inden for det aftalte budget – hvilket naturligvis er til en fair pris. Dertil forstår vi, at når vi arbejder i dit hjem eller i en virksomhed, så er det vigtigt, vi forlader området, så det ikke bærer præg af at være en ”byggeplads”. Samlet set giver det en overordnet tilfredshed, der sammen med et flot stykke håndværk resulterer i glade kunder – og tilmed en finaleplads for at være en af landets bedste totalentreprenører.

 

Foto: Carsten LundagerND TOTALBYG ApS

Kontaktoplysninger

Industriparken 4
2750 Ballerup

E-mail: info@ndtotalbyg.dk Telefon: 88534000