Malerfirmaet Hallgren ApS

Entreprenøropgaver

Maling og farver | Skrevet af Søren Pedersen d. 12. februar 2018

Med speciale i malerfaget udfører Malerfirmaet Hallgren entreprenørarbejde på bygge- og anlægsopgaver.

Vi tror på, at det bedste – og billigste – arbejde, er det, der udføres korrekt første gang. Derfor lægger vi stor vægt på at føre penslen med præcision og efterlade private og erhverv med et resultat, der vidner om professionelle håndværksdyder.

Når vi hos Malerfirmaet Hallgren varetager en nøje beskrevet entrepriseopgave, gør vi det med en selvfølge om, at vi skal leve fuldt op til opgaven – uanset om vi er på besøg hos en stor erhvervsvirksomhed eller repræsenterer malerfaget på f.eks. nybyggeri.

Entreprenøropgaverne kan bestå i alt fra det traditionelle malerarbejde til afrensninger, opretning efter skimmelsvamp, sprøjtemalingsopgaver og meget mere.

Ofte består entreprenøropgaven i at afvaske, spartle, grunde og derpå male bygninger og hjem. Det gør vi med afsæt i vores kvalitetsmaterialer og faglige tilgang, hvilket betyder, du kan forvente et grundigt udført stykke arbejde, der vil stå flot i mange år. Vi ved, at kombinationen af kvalitet og kompetencer sikrer et resultat, som er modstandsdygtigt og fremadrettet vil stå i flotte farver og nuancer – til glæde for kunden.

Vores grundighed igennem alle processer er det, der adskiller os fra andre og giver dig fuld tilfredshed.

Udførsel og rådgivning

Som din entreprenør er det vigtigt at levere et malerarbejde, du kan finde glæde i og føle dig mere end tilfreds med. For at imødekomme disse forventninger er kommunikation og nøje planlægning vigtige elementer i vores arbejde.

Vi tager rollen som ekspert meget seriøst, når vi starter dialogen. Det vil du bemærke i kraft af vores konkrete rådgivning – samt når vi planlægger og koordinerer de faser, der skal give dig det bedst tænkelige resultat.

Hos Malerfirmaet Hallgren er særligt facadearbejde en efterspurgt service. Her sikrer vi en pæn og hyggelig facade ved at gøre brug af kvalitetsprodukter. Disse produkter følger os igennem alle trin, hvilket giver et ønskværdigt resultat, der samtidig sikrer ejendomsejeren den bedste behandling til sin bygning, så der ikke opstår problemer med revner, fugt m.m. på baggrund af mangelfuldt arbejde eller produkter af tvivlsom kvalitet.

Tilfredse kunder er vores levebrød

Hos Malerfirmaet Hallgren har vi ofte travle perioder. Det skyldes ikke mindst den positive feedback, vi ser i vores kunders anmeldelser af virksomheden.

Det giver os blod på tanden og lyst til fortsat at sørge for de absolut bedste resultater ved hver enkel opgave.

Vi vil også gerne hjælpe dig med både almindeligt maler- eller entreprenørarbejde, der forvandler dig til en 100% tilfreds kunde.

Vi giver dig fuld kvalitet – og altid til konkurrencedygtige priser.Malerfirmaet Hallgren ApS

Kontaktoplysninger

Strongvej 3
2630 Taastrup

E-mail: lars@hallgren.it​ Telefon: 22466336