Larsson og Nielsen Anlægsgartner og aut. Kloakmester ApS

Din partner til gartnerarbejde

Fliser og sten | Skrevet af Larsson og Nielsen Anlægsgartner og aut. Kloakmester ApS d. 1. juli 2019

Er din grønne arealer ved at vokse ud af kontrol? Så kontakt Anlægsgartner John Larsson. Vi plejer din have og dine grønne områder med gennemført gartnerarbejde. Resultatet bliver flotte arealer, der præsenterer din boligforening, virksomhed, institution m.m. flot og professionelt.

De grønne områder sætter ikke bare kulør på erhvervsvirksomheder, boligforeninger og andre ejendomme, men præsenterer hele området og udgør stor værdi for beboere, ansatte m.fl., som finder glæde i at opholde sig ude i den friske luft. Af samme årsag er velplejede arealer vigtige – og ønsker du ikke selv at slå græs, klippe hæk, anlægge stier og meget mere, kan vi hjælpe.

Som anlægsgartnerfirma har vi stor erfaring i at passe og pleje de grønne arealer på fast aftale. Som jeres samarbejdspartner tilbyder vi fleksibelt og alsidigt gartnerarbejde, hvor vi med jævne mellemrum sørger for at besøge ejendommen og sikre pæne forhold.

Vi kan klare græsslåning, hækklipning, udgravninger, topkapning af træer og meget mere, når der opstår behov. Samtidig gør vores mangeårige erfaring, at arbejdet udføres med blik for kvalitet og finish.

Som professionel anlægsgartner hjælper vi naturligvis også, hvis I ønsker at omlægge de nuværende områder og f.eks. lægge nyt græs, etablere gangområder, lægge fliser, indramme med hegn og låger etc.

Vi tilbyder også professionel snerydning

Hvor sommeren stiller store krav til løbende vedligeholdelse af de grønne arealer, er der helt andre behov om vinteren. Anlægsgartner John Larsson tilbyder snerydning, når vinteren melder sin ankomst og gør fortove, parkeringspladser m.m. glatte og svært fremkommelige. Som din faste partner til snerydning, får du glæde af en samarbejdspartner, der står tidligt op og sørger for ryddede veje frem til virksomheder, foreninger og meget mere.

Snerydning og bekæmpelse af glatføre er ikke kun vigtigt, når du vil skabe sikre forhold for ansatte og beboere, men også når man skal sikre pladsen omkring ens ejendom. De glatte underlag kan i værste fald føre til personskader, der ender med erstatningskrav, og derfor er det vigtig at få fejet og saltet foran ejendommen.

Som et større anlægsgartnerfirma i Københavnsområdet, har vi naturligvis en stor maskinpark til rådighed, så vi hurtigt og effektivt kan skabe mere sikre forhold omkring dit domicil.

Kontakt os og fortæl os nærmere om dine behov for gartnerarbejde eller snerydning, så tilbyder vi den helt rette serviceløsning til dine behov.Larsson og Nielsen Anlægsgartner og aut. Kloakmester ApS

Kontaktoplysninger

Kirstinehøj 26
2770 Kastrup

E-mail: info@johnlarsson.dk Telefon: 20410904