Murerfirmaet Balthervin ApS

Din foretrukne murer til badeværelser

Badeværelset | Skrevet af Søren Pedersen d. 1. november 2018

Hos Murerfirmaet Balthervin ApS udmærker vi os særligt inden for murerarbejde til badeværelser. Vi har en vision om at blive den foretrukne murer, når der skal laves nye badeværelser, hvilket kræver stor faglig indsigt i de forhold, der skal være i orden, hvis bademiljøet skal leve op til moderne standarder og have en flot finish.

Når vi bygger badeværelser, bliver de smukke. Det gør de fordi, vores erfaring skinner igennem i vores arbejde, og fordi du som kunde får det resultat, du forventer. Ikke bare fordi vores faglighed er høj, men fordi dit nye badeværelse aldrig opføres uden en grundig forudgående dialog, hvor hver en detalje i byggeprojektet er vendt, så vi kender dine behov.

Når vi bygger dit nye badeværelse, kan vi tage os af murerarbejdet såvel som totalentreprise, hvor vi sørger for, at de helt rigtige hænder og hoveder udfører arbejdet. Et nyt badeværelse skal nemlig ikke blot se flot ud, men være funktionelt og give glæde i hverdagen. Derfor kan vi hjælpe dig, hvis du f.eks. ønsker forslag til, hvordan man skaber et bademiljø, der er egnet til to morgentravle mennesker eller en større familie. Den rette løsning er den, der giver værdi i hverdagen – og selvfølgelig gør øjet glad, hver gang du åbner døren til dit badeværelse.

Den gode profil sikre godt håndværk

Vi vil altid gerne levere et flot stykke arbejde, da vores motto er ”Vi lever af tilfredse kunder”. For at få tilfredse kunder, må man have en fast stab af medarbejdere med de rigtige kvalifikationer og øje for detaljer. Derfor går vi meget op i at have medarbejdere, som har det godt og kan lide at gå på arbejde. Det får man som virksomhed kun ved at have en attraktiv arbejdsplads, hvor den faglige og sociale profil går hånd i hånd.

Vi mener, at folk trives bedste i et oprigtigt og effektivt arbejdsmiljø, og at det kommer både ansatte og kunder til glæde. Som kunde får du nemlig et håndværksmæssigt produkt, der er bygget af glade hænder med et positivt sind. Det tror vi på, skinner igennem i hver en flise, der sættes op eller hver en fuge, der lægges med præcision.

Desuden mener vi, at du som kunde fortjener at møde friske og smilende håndværkere, da det er en del af den totale serviceløsning, vi ønsker at være kendt for, når vi laver nyt badeværelse eller udfører andre typer af mureropgaver.Murerfirmaet Balthervin ApS

Kontaktoplysninger

Hovedgaden 16
4622 Havdrup

E-mail: murerfirmaet@balthervin.dk Telefon: 29417579