DEWALT

DEWALT lancerer to kompakte stiksave – batteridrevne og kulløse!

El-værktøj | Skrevet af DEWALT d. 18. december 2018

 

Nu tager DEWALT yderligere et skridt, når det gælder batteridrevet
og kulløs motorteknik, og lancerer to helt nye stiksave. Fokus ligger på funktioner som hastighed, præcision og snitkvalitet.

DEWALTs populære batteriplatform 18V XR bliver nu forstærket med to kulløse stiksave. Noget, der indebærer en mængde fordele, bl.a. længere levetid på stiksavens motor. I kombination med kraften fra 18V XR-batteriet giver det en kvalitet, som mange håndværkere efterspørger på byggepladsen.
De nye modeller skiller sig frem for alt ud, når det gælder håndtagene; DCS334 har et bøjlehåndtag, mens DCS335 har et body-greb. Alt sammen for, at den professionelle håndværker nemt skal kunne vælge sit favoritværktøj. Uanset hvilket håndtag, man foretrækker, er begge save førende, når det gælder komfort og kontrol.
DCS334 er en stiksav med bøjlehåndtag, som bruges af mange håndværkere til at save i materiale fra oven. Men mange håndværkere i Norden er vant til at save fra undersiden for at undgå splinter på den synlige del af materialet. Derfor har DEWALT udviklet DCS335 med body-greb, som er nemmere at holde på, når man saver fra undersiden.
Maskinerne er blevet mere kompakte, og de nye stiksave er derfor betydeligt lettere og mere ergonomiske at håndtere. De er også mere støjsvage og har et lavere vibrationsniveau i forhold til
tidligere modeller. Flere nye og smarte finesser gør alle justeringer usædvanligt enkle og hurtige at udføre. F.eks. har DCS335 et lille ”tommelhjul” på siden, hvor man kan ændre hastigheden uden at slukke maskinen, og DCS334 har variabel hastighed indbygget i fingerkontakten på håndtaget. Med et enkelt greb på savens forside skifter man nemt savklingen, helt uden værktøj. Man behøver endda ikke at tage arbejdshandskerne af. Også sålen løsnes nemt og kan vinkles 47 grader i begge retninger til skrå snit.
For at lette arbejdet yderligere er stiksavene forsynet med to LED-lamper og en effektiv integreret støvblæser. Det giver maksimalt overblik og kontrol over savlinjen med perfekte savsnit som resultat. Begge modeller er desuden kompatible med DEWALTs støvsugningssystem Airlock for tilkobling til støvsugere.

 customer-logo

Firma Adresse

Roskildevej 22
2620 Albertslund

Nyeste artikler fra DEWALT
DEWALT lancerer to kompakte stiksave – batteridrevne og kulløse!
DEWALT
DEWALT lancerer to kompakte stiksave – batteridrevne og kulløse!
Læs artikel
Det ultimative værktøjsbatteri
DEWALT
Det ultimative værktøjsbatteri
Læs artikel

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.