DEWALT

Det ultimative værktøjsbatteri

El-værktøj | Skrevet af DEWALT d. 25. oktober 2018

Endnu en gang kan DEWALT lancere en banebrydende nyhed inden for værktøjsbatterier. Et nyt, supereffektivt FLEXVOLT-batteri, der har hele 12 Ah driftstid og er kompatibelt med hele FLEXVOLT-systemet.

 

Allerede for et par år siden revolutionerede DEWALT værktøjsbranchen med den verdensunikke batteriplatform XR FLEXVOLT. En af de største succeser i virksomhedens historie og en rigtig ’game changer’, når det gælder højtydende akku-værktøj og muligheden for ledningsløs frihed på professionelle byggepladser. Siden da har DEWALT fortsat med at ligge forrest i udviklingsfeltet og kan nu hæve overliggeren til et endnu højere niveau med det nye batteri DCB548 XR FLEXVOLT 12 Ah. Et værktøjsbatteri, der holder længere, præsterer bedre og er mere produktivt end nogensinde før. Det kan simpelthen ikke lade sig gøre at få fat i et mere effektivt værktøjsbatteri.

Størrelsen og vægten er den samme som på DEWALTs 9 Ah FLEXVOLT-batteri, men det har betydeligt mere energi. Da batteriet er udstyret med 21 mm højkapacitetsceller, bliver driftstiden så lang, at håndværkeren kan udføre en dags arbejde på blot én opladning. Derfor er det nye batteri ekstra velegnet til kap-/geringssave og rundsave, men også til mixere og kompressorer. Med DEWALT DCS690 betonsav kan man med et fuldt opladet batteri lave op til 136 snit i 16 mm armeringsjern. Til sammenligning kan DEWALTs 54V FLEXVOLT-batteri med 9 Ah klare op til 96 lignende snit på én opladning.

 

Det nye 12 Ah-batteri er selvfølgelig kompatibelt med hele DEWALTs værktøjssystem 54V XR FLEXVOLT og også med alt DEWALTs 18V XR-værktøj og ladere. Batteriet er desuden udstyret med en smart LED-strømindikator, der advarer brugeren, når batteriniveauet begynder at blive lavt, eller når batteriet har behov for at blive ladet op.

 

Find din nærmeste forhandler HERcustomer-logo

Firma Adresse

Roskildevej 22
2620 Albertslund

Nyeste artikler fra DEWALT
DEWALT lancerer to kompakte stiksave – batteridrevne og kulløse!
DEWALT
DEWALT lancerer to kompakte stiksave – batteridrevne og kulløse!
Læs artikel
Det ultimative værktøjsbatteri
DEWALT
Det ultimative værktøjsbatteri
Læs artikel

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.