Anlæg & Haveservice V/ Peter Hansen

Bred vifte af have services

Fliser og sten | Skrevet af Søren Pedersen d. 28. maj 2018

Anlæg & Haveservice V/ Peter Hansen har stor erfaring inden for en bred vifte af anlægsopgaver, belægningsarbejde samt vintertjenester.

Ny anlægning

Anlæg & Haveservice V/ Peter Hansen arbejder med ny anlægning af grønne områder, hvor vi tilbyder etablering af grønne områder og haver. Vi klipper både græs og hæk, beskærer, fælder og rydder krat, ligesom vi foretager jord- og beton arbejde.

Belægningsarbejde

Tæller alle klassiske discipliner som brolægning, flisebelægning samt etablering af trapper, kantsten, natursten og meget mere inden for stennedlægning.

Vintertjenester

Er, ligesom de øvrige områder, både for private, boligforeninger, grundejerforeninger og erhvervsdrivende. Servicen inkluderer foruden hurtig udrykning komplet snerydning, saltning, forebyggende saltning og vedligeholdelse af områder. Anlæg & Haveservice V/ Peter Hansen har døgnservice og tilbyder desuden vintertjenester på kontraktaftaler.

Fælles for alle serviceområderne er, at de indgås i tæt samarbejde med kunden for at sikre den bedste opgaveløsning på det enkelte projekt. Ved at være præcise ved tilbudsgivning og løbende have opfølgende kommunikation på projekterne, sørger vi for, at kunden oplever et professionelt forløb uden uventede overraskelser og forskudte deadlines.

Anlæg & Haveservice V/ Peter Hansen har faste samarbejdsaftaler med privat, erhverv og offentligt, der får foretaget grønt arbejde og vedligeholdelsesopgaver både sommer og forår samt efterår og vinter.

Alt arbejde udføres af fagkyndige

Hos Anlæg & Haveservice V/ Peter Hansen er mandskabet dybt specialiseret i de opgaver, som virksomheden varetager. Medarbejderne råder over en bred vifte af kompetencer, der sikrer en høj og ensartet kvalitet på tværs af alle projekter, ligesom det sætter virksomheden i stand til at varetage større projekter.

Mandskabet har kompetencer inden for både anlægsarbejde, brolægning, smedarbejde, kloak og rør, træfældning og beskæring, jord og beton samt meget mere.

Kun ved dyb specialisering og erfaring får kunden den service, de forventer, når de kontakter Årets Brolægger 2018 til deres opgaver. Titlen forpligter, og Anlæg & Haveservice V/ Peter Hansen lever op til de høje forventninger ved at udføre flot arbejde – gerne med uovertruffen kvalitet i kraft af gode produkter fra faste, pålidelige samarbejdspartnere.

Firmahjælp til større opgaver

Som noget særligt tilbyder Anlæg & Haveservice V/ Peter Hansen også at køre som hjælp for andre virksomheder, der mangler assistance.

Assistancen kan både være i form af hjælp til traditionelle byggeopgaver eller til flisearbejde og belægningsentrepriser.

For særlige forespørgsler til projekter kan der altid indhentes et uforpligtigende tilbud.Anlæg & Haveservice V/ Peter Hansen

Kontaktoplysninger

Nygårdsvej 172
4700 Næstved

E-mail: pfhrust@stofanet.dk Telefon: 2122 2697