Larsson og Nielsen Anlægsgartner og aut. Kloakmester ApS

Autoriseret kloakmester

Kloak & dræn | Skrevet af Larsson og Nielsen Anlægsgartner og aut. Kloakmester ApS d. 1. juli 2019

Larsson & Nielsen Anlægsgartner & aut. Kloakmester ApS er autoriseret kloakmester og hjælper med kloakarbejde som etablering af nye rør, vedligeholdelse og kontrol, rottespær, skybrudssikring og meget mere.

Som ejer af en bolig, virksomhed eller forening, skal du selv efterse de rør, der løbet under ejendommen ud til kommunens grænse. Det er dermed dit eget ansvar at sikre, der ikke er utætte rør, så brugs- og spildevand føres korrekt ud i hovednettet og væk fra din ejendom.

Larsson & Nielsen Anlægsgartner & aut. Kloakmester ApS hjælper med:

Skybrudssikring og højtvandslukke: På grund af klimaforandringer og hyppigere problemer med oversvømmede kældre, vælger mange at få installeret et højtvandslukke. Denne anordning sikrer, at der ikke kan løbe vand tilbage igennem kloakrørene på grund af smarte kontra-klapper. Derved kan kraftige regnskyl og andet ikke presse vandet ud i f.eks. din kælder, hvilket gør, du slipper for vandskader forårsaget af oversvømmelse.

Et højtvandslukke er en moderne klimasikring, der både kan placeres i gulvafløbet eller kloakrøret, og desuden kan være med til at sikre en bedre pris på husforsikringen hos nogle forsikringsselskaber.

Rottespær: Vil du være sikker på, der ikke trænger rotter ind fra kloaksystemet? Så kan et rottespær være løsningen. Rottespærret består af klapper, som kan lukke vandet ud i den ene retning, men ikke tillader at noget trænger ind den anden vej.

På den måde slipper du for at få uventede gæster i form af smitsomme og uhygiejniske rotter, der også er kendt for at tygge i ledninger og isoleringsmateriale.

Reparation og almindelig vedligeholdelse: Det er ikke bare vigtigt, du sørger for at vedligeholde din kloak, det er faktisk din pligt. De rør, som løber under din egen ejendom, hører til din matrikel og tilfalder derfor dit ansvar. Uden for ejendommen er det derimod kommunen, som skal stå for vedligeholdelsen.

Du bør kontrollere kloakken få at undgå problemer med fugt, oversvømmelser, besøg fra rotter etc.

Det kan naturligvis være svært at vurdere, om der skulle være noget galt med kloakken, men oplever du stigende vand i toilettet, nedsunken jord i haven, lugt eller ser du pludseligt skadedyr, kan du med fordel kontakte din kloakmester.

Medlem af Danskekloakmestre.dk

HosLarsson & Nielsen Anlægsgartner & aut. Kloakmester ApS er vi medlem af Danskekloakmestre.dk. Dette er en garantiordning, som gør, du som kunde kan få dækning på op til 50.000 kroner, uanset byggeriets størrelse.

Foruden at indgå i garantiordningen har vi Teknologisk Institut som kontrolinstans for vores arbejde. Vi udfører altid arbejde i høj kvalitet og sørger for dokumentation for selve arbejdet såvel som dokumentation til forsikringsselskaber.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi hjælper dig med professionelt kloakarbejde og korrekt dokumentation.Larsson og Nielsen Anlægsgartner og aut. Kloakmester ApS

Kontaktoplysninger

Kirstinehøj 26
2770 Kastrup

E-mail: info@johnlarsson.dk Telefon: 20410904