Larsson og Nielsen Anlægsgartner og aut. Kloakmester ApS

Om Anlægsgartner John Larsson

Fliser og sten | Skrevet af Larsson og Nielsen Anlægsgartner og aut. Kloakmester ApS d. 1. juli 2019

Anlægsgartner John Larsson er etableret i 1998, og har i dag 14 ansatte, hvoraf den ene er lærling.

Virksomheden udspringer af en særlig kærlighed til natur og velplejede udearealer – samt lysten til at arbejde inden for at fag, hvor kroppen kommer på arbejde, og hjernen får lov til at visualisere og udtænke flotte anlægsprojekter af alle typer.

Når man har arbejdet som anlægsgartner i mere end 20 år, er det kun naturligt, at de grønne fingre bliver til erfarne hænder – og et godt renommé udvikler sig til en fast kundekreds af tilfredse privatpersoner, virksomheder og boligforeninger, der alle får den eneste service vi har: Den professionelle og serviceorienterede.

Fordi positive kundeoplevelser og professionelt anlægs- og kloakmesterarbejde er alfa og omega, lader vi os bedømme af vores kunder på anmeldelsesportalen anmeld-haandvaerker.dk. Her er vi de stolte indehavere af en Elite-smiley, som det synlige bevis på flot kundefeedback.

Vi har base på Dragør, men hjælper med gartner- og anlægsarbejde i hele København, på Amager og omegn.

Din ekspert i grønne områder

Hos Anlægsgartner John Larsson hjælper vi med alle former for services til grønne områder – lige fra mindre projekter til store opgaver med totalrenovering og nyanlæg.

Få blandt andet hjælp til at anlægge indkørsel, fortov, gangstier, trapper, terrasser, vedligeholdelse af plæne og hæk, træfældning, opsætning af hegn og stakit – eller sågar etablering af en have eller park, der er et eventyr værdigt.

Uanset hvilken service du har behov for, ligger det i virksomhedens DNA at udføre den blik for kvalitet, service og flot finish. Det er blandt andet derfor, vores kunder siger:

”John Larsson står for vedligehold og modernisering af fællesarealerne i Kongelundsparken (111 rækkehuse, fem legepladser, fodboldbaner, multibane, 222 p-pladser m.m.). Det er sket i en årrække nu og til bestyrelsens fulde tilfredshed!” samt ”John Larsson og medarbejderne har lavet et stk. 1. klasses arbejde i forbindelse med nyt haveanlæg. Johns fleksibilitet og medarbejdernes interesse for at levere 1. klasses arbejde er grunden til vi valgte John Larsson’s tilbud fremfor andres”.

Er du selv interesseret i at opleve kvalitetshåndværk inden for anlægning eller vedligeholdelse af grønne områder eller få autoriseret kloakarbejde som f.eks. anlægning af dræn, højtvandlukke, rottesikring eller almindeligt vedligehold?

Kontakt Anlægsgartner John Larsson for et uforpligtende tilbud på gartnerarbejde eller kloakservice. Vi hjælper dig med både rådgivning og håndværket, så du får et gennemtænkt og professionelt slutresultat.Larsson og Nielsen Anlægsgartner og aut. Kloakmester ApS

Kontaktoplysninger

Kirstinehøj 26
2770 Kastrup

E-mail: info@johnlarsson.dk Telefon: 20410904