Plus A/S

Stilsikkert sidesejl skaber læ på terrassen

Havemøbler | Skrevet af Plus A/S d. 18. maj 2011

En åben terrasse giver et smukt udsyn til havens frodige vildnis og er et dejligt udendørs rum, når solen varmer. Men lægger en kølig brise vejen forbi, bliver hyggen hurtigt en kold fornøjelse. Derfor er Plus nu klar med et fleksibelt sidesejl, der nemt kan trækkes til og fra alt efter vindens luner.

Når boligens terrasse skal danne ramme om hygge og varme stunder i solen, er det vigtigt at kunne skærme uderummet af mod kølige, danske sommervinde. En oplagt løsning er et permanent hegn, men denne opdeling spærrer samtidig for kig til resten af haven.

Med Plus’ nyeste bud på et hegn er det slut med et opdelt uderum, for et sidesejl på terrassen kan bredes ud og trækkes ind med et snuptag, når en brise lægger vejen forbi.

Nemt at åbne og lukke
De bærende elementer i det nye sidesejl er en aluminiumsramme, der rummer selve sejlet, og en stolpe, som polyestersejlet fastgøres til. Med de tilhørende beslag monteres rammen på husmuren, mens stolpen fastgøres på enten beton eller træ. Når begge elementer er monteret, kan terrassen nemt åbnes og lukkes i forhold til, hvordan vinden blæser.
Sidesejlet fås i koksgrå, der spiller flot sammen med havens mange grønne nuancer og terrassens farverige sommerlook. Og driver en sommerbyge pludselig ind over landet, klarer sejlet også den udfordring, for polyestermaterialet er vandtæt. Er det i stedet en strid vind, der blæser, skal haveejeren blot være opmærksom på at rulle sidesejlet ind.

Fleksibel i højden
Det nye hegn er også superfleksibelt, når det kommer til størrelsen. Sejlet har en længde på op til tre meter og fås desuden i tre forskellige højder. Dermed kan både den store, mindre og lille terrasse få et læhegn, som giver præcis den afskærmning, der er behov for.

På den lille terrasse kan et 120 centimeter højt sidesejl spærre for den kolde brise, samtidig med at uderummets farverige flora fortsat skaber stemning på terrassen. Og giver husets terrasse naboen frit udsyn, kan et sidesejl på 160 centimeter skabe et privat rum, hvor familien kan nyde solen i fred.

Når vinteren sætter ind, afmonteres aluminiumsrammen nemt ved hjælp af fire skruer, så sejlet kan overvintre i garagen. Sidesejlet kræver intet vedligehold, men ramme og stolpe kan med fordel shines op med vand og sæbe, når havesæsonen starter.Plus A/S

Havens rum er skønne at opholde sig i – hele året. Om sommeren, med lune aftener og middage på terrassen. Om efteråret, hvor du finder en hyggekrog i læ og nyder den lavtstående sol. Om vinteren, med varm kaffe i havepavillonen, mens sneen glitrer. Og om foråret, når haven vågner, og udemøblerne atter rykkes frem.

customer-logo

Firma Adresse

Ådalen 13B
6600 Vejen

Nyeste artikler fra Plus A/S
Skønt cykelskur
Plus A/S
Skønt cykelskur
Læs artikel
CUBIC brændely
Plus A/S
CUBIC brændely
Læs artikel
Hyggelig rustik trallebænk
Plus A/S
Hyggelig rustik trallebænk
Læs artikel
Læ for regn og rusk
Plus A/S
Læ for regn og rusk
Læs artikel
En have med hemmelige rum
Plus A/S
En have med hemmelige rum
Læs artikel
Indret dig med flere hyggerum i haven, fælles gårdmiljø eller tagterrasse
Plus A/S
Indret dig med flere hyggerum i haven, fælles gårdmiljø eller tagterrasse
Læs artikel
Det lille ekstra bord
Plus A/S
Det lille ekstra bord
Læs artikel
PLUS rullende udstilling
Plus A/S
PLUS rullende udstilling
Læs artikel
Indlæs flere artikler...
Brochurer
Efterår – og en smuk vinter
Plus A/S
Efterår & Vinter 2015
Plus A/S
PLUS – opfyld dine havedrømme 2013
Plus A/S
Indlæs flere brochurer...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.